Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Tanks połączy się z World of Warplanes?

Dash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że w lipcu ma dojść do połączenia dwóch ww gier. Ile w tym jest prawdy?

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że w lipcu ma dojść do połączenia dwóch ww gier. Ile w tym jest prawdy?

Do połączenia kont. Na jednym koncie zagrasz w dwie gry a w przyszłości w 3 jak dojdą statki.

76561198001815076.png
Opublikowano

Do połączenia kont. Na jednym koncie zagrasz w dwie gry a w przyszłości w 3 jak dojdą statki.

Konto jest już połączone z warplanes. Dzisiaj w klanie dowiedziałem się od znajomego, że mają połączyć te dwie gry z możliwością wyboru trybu (czołgi / czołgi + samoloty) + mieli by wprowadzić działa przeciwlotnicze.

Opublikowano

Konto jest już połączone z warplanes. Dzisiaj w klanie dowiedziałem się od znajomego, że mają połączyć te dwie gry z możliwością wyboru trybu (czołgi / czołgi + samoloty) + mieli by wprowadzić działa przeciwlotnicze.

Są powiązane ale nie do końca. Gold i kretyty nadal są tylko w poszczególnych grach. Stan konta zostanie połączony, wtedy kiedy w Warplanes WG przestanie rozdawać za darmo złoto :)

Po za tym pomyliłeś gry. W WarThunderze będzie taka możliwość, nie w WoT. Może kiedyś coś takiego wprowadzą ale na 100% nie w tym roku.

76561198001815076.png
Opublikowano

Są powiązane ale nie do końca. Gold i kretyty nadal są tylko w poszczególnych grach. Stan konta zostanie połączony, wtedy kiedy w Warplanes WG przestanie rozdawać za darmo złoto :)

Po za tym pomyliłeś gry. W WarThunderze będzie taka możliwość, nie w WoT. Może kiedyś coś takiego wprowadzą ale na 100% nie w tym roku.

Czyli opyla się złożyć "podanie", jak sie uda to pograć i zdobyć jakiś samolot premium a później przenosić sobie kase, tak?

Opublikowano

Czyli opyla się złożyć "podanie", jak sie uda to pograć i zdobyć jakiś samolot premium a później przenosić sobie kase, tak?

Pomijając fakt że WoWP będzie po skończonej becie Hard Wipe, to się opłaca.

76561198001815076.png
Opublikowano

Pomijając fakt że WoWP będzie po skończonej becie Hard Wipe, to się opłaca.

Co masz na myśli pisząc hard wipe? Chodzi o poziom trudności, czy coś innego?

Opublikowano

Ja o tym czytałem gdzieś na jakimś forum, i ja myślę że raczej jest to możliwe, takie połączenie było by czadowe .

"W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, galaktyczny Real Madird który kocham ponad życie"

Opublikowano

Jak World of Worplanes wyjdzie z bety, tak jak Xanter mówi, połączone zostanie twoje konto, właściwie wszystkim. Będzie od wykorzystania free exp i tu i tu, taka sama ilość. Podobnie z goldem. Ma to ułatwić graczom przelogowywanie się do poszczególnych gier. Tak jak identyfikator WG. Jedno konto = 3 gry (wliczając WoWP oraz WoWS).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...