Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd przy aktualizacji.

MrKuba2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chyba każdy wie, że dzisiaj wyszła nowa aktualizacja i z tym właśnie mam problem. A problem polega na tym:Podczas włączania gry pokazuje się ikonka o aktualizacji klikam tak i otwiera się takie okienko:An error occurred:Failed to dowload patch file. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Uruchom jako admin (spróbuj na kilku przeglądarkach). Jak nie działa, to usuń wszystko od BFa: folder w Program Files (ew. Pliki programów x86), folder w dokumentach, rejestr (program CCleaner np.), dodatek w przeglądarce i zrób to co wyżej.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kliknij na ikone internetu w pasku na dole prawym przyciskiem myszy---> następnie naciśnij uruchom jako Administrator---> W wyszukiwarce wpisz battlefield play4free---> zaloguj się----->graj teraz--> i powinna ci się pokazać instalacja tej aktualizacji więc instalujesz. Mam nadzieję ,że pomogłem.

Czerwony K-o-l-o-r oznacza ,że to jest super ważne!

Opublikowano

Przeczyściłeś system CCleaner'em ?

Skasuj wszelkie pozostałości na dysku po BF Play4free i wtedy spróbuj pobrać od nowa ...

Opublikowano

Tak używałem CCleaner'a ale przypomniało mi się, że jak uruchomiłem jako administrator wszystko było OK ale nie miałem miejsca na dysku. Więc dlatego że mam poj***** pomysły przerzuciłem pliki programów x86 w którym mam Battlefield Play 4 Free do ,,dodatkowego" dysku i skasował mi się cały pulpit może to o to chodzi.

EDIT.Usunąłem folder i jak wchodzę do gry nic się nie dzieje pomocy!

Opublikowano

Jak masz mozille to usuń z folderu (Dane Aplikacjii > Mozilla > Firefox > Profiles > Twoj profl > extensions ) dodatek play4free :)

Mi takie coś pomogło ;p

Opublikowano

A ja to ku*wa co ci pisałem? Czytanie ze zrozumieniem...

Niech i nawet będzie warn, ale wku*wia mnie takie coś.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...