Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]IslandWorld problem ze skrzynkami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zainstalowałem plugin IslandWorld. Wszystkie komendy w nim działały, jest dobrze skonfigurowany i dobrze działał. Ale mam problem ponieważ gdy tworze wyspe to w skrzyni nie ma żadnych przedmiotów. Oglądałem jakieś poradniki jak to naprawić ale dalej mam ten sam problem. Proszę o szybką pomoc

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem minecraft: spolszczeniem pluginów, naprawa i konfiguracja pluginów, moderowaniem serwerem to pisz do mnie na pw szybko odpisze i doradzę. Seenday

Opublikowano

Z tego co wiem to należy zainstalować nowsza wersje WorldEdita

Link to najnowszych wersji: http://build.sk89q.com/job/WorldEdit/

Instalowałem najnowszą wersje world edita z dev.bukkit.org. Z tego linka co podałeś również ściągałem ale nic to nie zmieniło i nadal nie wiem co robic :(

IS nie ma tu nic do tego , wina WorldEdita

Wgraj najnowszego WE.

Wgrywałem najnowsze world edity, rekomendowane do tego pluginu ale dalej nie działa

IslandWorld masz pod 1.5.2 ?

Tak islandworld jest pod 1.5.2 masz link: http://dev.bukkit.org/server-mods/islandworld/

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem minecraft: spolszczeniem pluginów, naprawa i konfiguracja pluginów, moderowaniem serwerem to pisz do mnie na pw szybko odpisze i doradzę. Seenday

Opublikowano

Problem rozwiązany był to błąd world edita.

Proszę o zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...