Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pytanie w sprawie dostania bana :)

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż zacząłem sobie z kumplami grać na privku metin2 namówili mnie więc gram i kumpel zmodyfikował kamer moda i działa na ten serwer co gram bonus switcher ale jak wiadomo combat wykrywa wszystkie hacki nawet te do metka i za to banują czy jak zrobię tak że zrobie kopie privka na pena zainstaluję tam kamer moda wrzuce ten plik odpalę i będę zmieniał jest szansa że dostane bana??? Pytam ponieważ już kiedyś na pewno były takie tematy że ludzie dostawali bana a na moje konto na którym jest 20 permów za nx i wydanych około 2k zł szkoda by było tak więc proszę o odp ludzi którzy w tym siedzą i co kolwiek wiedzą :)

Opublikowano

Otóż zacząłem sobie z kumplami grać na privku metin2 namówili mnie więc gram i kumpel zmodyfikował kamer moda i działa na ten serwer co gram bonus switcher ale jak wiadomo combat wykrywa wszystkie hacki nawet te do metka i za to banują czy jak zrobię tak że zrobie kopie privka na pena zainstaluję tam kamer moda wrzuce ten plik odpalę i będę zmieniał jest szansa że dostane bana??? Pytam ponieważ już kiedyś na pewno były takie tematy że ludzie dostawali bana a na moje konto na którym jest 20 permów za nx i wydanych około 2k zł szkoda by było tak więc proszę o odp ludzi którzy w tym siedzą i co kolwiek wiedzą :)

Z czego pamiętam zawsze banowali za hacki do innych gier. Ostatnio Piecu gdzieś pisał, że już nie banują. Ja na twoim miejscu bym sobie odpuścił. Szkoda kasy i straconego czasu na grę.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Sam pewnie sobie z tego zdajesz sprawę że nie masz szansy na od banowanie, było tutaj pierdyliard takich tematów i nikt nie dostał unbana, (no może z 2 osoby max). Także nawet na to nie licz bo nie masz najmniejszych szans i z pewnością mogę powiedzieć że szansa na od banowanie ciebie wynosi okrągłe 0%.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

kamermod jest napisany w pythonu, jeśli będziesz chciał włączać CA i Metin2 moda równocześnie to masz szanse, ale jak nie będzie używał 2 gier jednocześnie, to szanse na bana są znikome, ale po prostu schowaj sobie tego kamermoda do jakiegoś folderu, unikaj pulpitów/pobrane itp. wybierz inny dysk, a i najlepiej pendrive ;) więc wtedy to już 100% że nic nie będzie

Opublikowano

jak juz ci bardzo zalezy na tym to zrob tak jak napisal @up

kamermod jest napisany w pythonu, jeśli będziesz chciał włączać CA i Metin2 moda równocześnie to masz szanse, ale jak nie będzie używał 2 gier jednocześnie, to szanse na bana są znikome, ale po prostu schowaj sobie tego kamermoda do jakiegoś folderu, unikaj pulpitów/pobrane itp. wybierz inny dysk, a i najlepiej pendrive ;) więc wtedy to już 100% że nic nie będzie

albo na pendrive lub w windowsie schowaj to

Opublikowano

ja na kompie mam cheat engine co na pewno jest banowane ale jakoś od nowego suportu nie dostałem bana

kamilpolok2

ale wszystkie dane o hacku będą w rejestrach i gdzieś jeszcze ukryte

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ja na kompie mam cheat engine co na pewno jest banowane ale jakoś od nowego suportu nie dostałem bana

kamilpolok2

ale wszystkie dane o hacku będą w rejestrach i gdzieś jeszcze ukryte

tak ale rejestr zawsze mozna wyszyscic a po drugie nexon jak daje bana za hacki jak wykryje to zawsze pisze: C/Pulpit/Hacki do combata/Hack.exe

zawsze dawaja dany plik a wykres rejestru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...