Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Antywirus

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;D Macie jakiś dobry antywirus bo mi włąśnie dziś wygasła licencja z tego z asusa ;p .

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Ta... Zaraz się rozpoczną kłótnie typu ,,to jest lepsze''

ESET Smart Security

Kaspersky

ew. Avast

Opublikowano

Ta Avast najlepszy antywirus haha. Program, który potrafi wykryć samego siebie jako wirusa i się usunąć. Od 8 lat używam ESET Smart Security. Najlepszy na rynku.

Opublikowano

Ta Avast najlepszy antywirus haha. Program, który potrafi wykryć samego siebie jako wirusa i się usunąć. Od 8 lat używam ESET Smart Security. Najlepszy na rynku.

Swego czasu jako jedyny wykrywał mojego keyloggera, wiec nie jest taki zły ;)

Czemu nie używasz windows defender? :D

Jak dla mnie jest spoko

Opublikowano

Avast? :D Używam od lat i jakoś nie narzekam. Ewentualnie avg

no i avast jest w dodatku darmowy

1369586066-U936198.jpg

if you know who sad it you are great!

Opublikowano

Tak piszecie ;p mam jak narazie darmowego avasta ;p bo ten z asusa McAfee internet security sie skonczył a roczna subskrypcja jest w chuja droga na sam rok .

Tak samo inne antywirusy w sklepach sa droogie bo chyba sa 4ever czy jak tam ;p a na allegro są tańsze bo subskrypcje sa tam na 12 mies na rok i wgl zapytam wujka moze on ma jakiegos ;p

oDYVDfv.gif
Opublikowano

@Up

Jakoś nie widziaeęm ESET'a na 3 lata na allegro .. Jak juz to na iles tam miesięcy ..

oDYVDfv.gif
Opublikowano

@Up

Jakoś nie widziaeęm ESET'a na 3 lata na allegro .. Jak juz to na iles tam miesięcy ..

Mam licencję na 3 lata, kupiona w pobliskim sklepie komputerowym jakieś 1,5 roku temu. Przed ryjem mam właśnie opakowanie. W zasadzie to nie nowa licencja,a przedłużenie 3 letnie starej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...