Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne Przełanczanie sie na inny serw

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem taki iż jak wchodzę na serwa i gram chwile przełącza mi sie serwer na jakis inny ( ruski czy coś ) i nie wiem co zrobić, od instalowałem Cs i myślałem że będzie już git, a to dalej to samo ;p po ponownym zainstalowaniu;p
I pierwszy raz jak mi sie przełączył to myślałem ze ulepszają serwer i sie paczuje, a tu walneło mnie na jakiegoś innego serwa ;p z ruskami ;p
Ktoś coś wie na ten temat >>>?

Opublikowano

Są takie pluginy, że jak raz wejdziesz na jakiś serwer to już potem za każdym razem cię na niego przerzuca, unikaj nieznajomych serwerów(tzn nie z polski) przeinstaluj cs wez czystego cs + jakiś patch.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Usuń config i wgraj nowy userconfig.

Możesz też wpisać w konsoli komendę:

unbindall

może masz zbindowane w konsoli "connect IP" i jak coś klikasz to Cię przenosi na ten serwer.

Regmannn

Opublikowano

cs odinstalowłem i skasowałem jego folder itp;p miałem instalke czysta zajmujaca z 300mb ( to jest instalka skilujj ) grałem wcześniej i nie miałem takich problemów;p na wszystkie serwy nie wchodziłem ewentualnie na jakies 3-4 ;p i na nich grałem, ostatnio kolega podał mi serwa dd2 i na nim grałem ( jest to polski serwer) ii kolega grał na nim dłuższy czas i nie miał problemów ;p a ja jak na niego wchopdze i gram to po chwili mnie przełącza ;[

I jeszcze jedno, jak mi sie to ładowało ( i myslem ze ten serwer jakies aktualizacje wsadził ) to czekałem az sie to zrobi, i po chwili pojawił mi sie dziwny serwer pełno pytajników ;p i ruski gadały czy czesi ;p ii w ogóle stylyzacja cs mi sie zmieniłą ;p

Opublikowano

To może być już taki CS, lub na serwerze na którym, grasz jest plugin który Ci automatycznie binduje klawisze na connect

Ściągnij CSv7 i patch v23 lub inny i na pewno będzie wszystko działać.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Ja miałem coś takiego ostatnio. Latałem sobie na hooku i wszedłem na jakiś ruski serwer... no i się zaczęło, dostałem tam bana i zmieniam serwer gram, wciskam przycisk i przekierowanie na ten ruski. No to wyszedłem z gry usunąłem cfg, wchodzę i klikam find serwers, no i znowu na ten serwer mnie łączy...

To się wkurzyłem i usunąłem całego Countera, wgrałem od nowa i zainstalowałem patcha v23 no i działa bez problemu.

Zrób tak jak ja, albo ten serwer co masz ma plugin który przekierowuje cię na inny gdy nie masz VIPA/Adma, a chce wejść inny vip czy admin.

Najlepiej sprawdzisz to pytając się na forum serwera czy jest taki plugin, czy to może coś u ciebie.

Zawsze możesz też (o ile masz taką możliwość) sprawdzić z innego kompa ten serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...