Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Znacie jakis bug umozliwiajacy handlowanie pieczeciami ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie , mam do was takie pytanie ... gram na serwerze Alien2.eu i mam taki problem , droplem pieczęć lwa 30% expa która mam niestety na dropku , chciałbym go przełożyć na główną postać , ale nie da się handlować ;/ czy są jakieś bugi które znacie abym mógł to przełożyć ? Z góry dzięki PS : bugowanie z dozorcą nie działa

Opublikowano

Hmmm może zapełnione EQ, ranga na - , załóż pieczęć i zabijaj dropa drugą postacią tylko ze na dropie musisz mieć też 50 lv żeby item wypadł.

Jeżeli nie wypali to nie ma innego rozwiązania

Opublikowano

a nie da sie jakos nie wiem moze na kamer modzie wejsc i wtedy bedzie sie dalo handlowac lub go wyrzucic ?

Nie bo blokada po stronie servera jest ,a nie clienta

Opublikowano

zrobilem range na dropie -20k , drop ma 108 ... przelozylem z niego cale eq zeby szybciej dropnela pieczec , zostawilem tylko lwa ... nic z niego niedropi ;/

Opublikowano

zrobilem range na dropie -20k , drop ma 108 ... przelozylem z niego cale eq zeby szybciej dropnela pieczec , zostawilem tylko lwa ... nic z niego niedropi ;/

Użyj tego lwa i dopiero.To zakładana pieczęć ? Jeżeli nie to i tak nic nie da

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...