Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Amumu

#-Neo-#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Kupiłem postać amumu, znacie jakis dobry build na niego ? A i czy będzie sobie dobrze radził w póżniejszych lvlach gdzies 20-30 ?

Opublikowano

Ale chyba na mnijszych lvlach nie potrzba junglowac ;p mam 6

Jak chcesz nim grać, to potrzeba. Amumu na linii jest wybitnie słaby. Poza tym Jungler jest w drużynie potrzebny niezależnie od lvl'a twojego konta.

Opublikowano

Amumu jest dobrym junglerem lecz jest bardzo uzalezniony on Blue buffa szczegolnie w early/mid game. Jezeli Ci go wezma to masz przesrane xD

Build podali wyzej wiec nie bede podawal.

Amumu poradzi sobie na wyzszych levelach. Na rankedach banuja go na bronze i silver, w Goldzie dosyc rzadko widze zbanowanego amumu.

Na IEM Katowice podali statystyki czempionow i mial on najwiekszy procent przegranych ;D

Opublikowano

Ammumu , jest to postać która wyróżnia się swoim Ultem jest one wyraźnie do takiego stopnia przerażający że w 87% rankedów jest banowany. Jeżeli chodzi o granie nim normale/drafty jak najbardziej minus jest taki jak wcześniej wspomniałem ( Jest często banowany , Ps. Normalów się nie dotyczy ).

Moja opinia: 89 %

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...