Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Coś fajnego za 1100Funds?

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym się was zapytać czy można kupić coś fajnego dla soldiera za tą liczbę funds (1100). Zastanawiałem się nad emotkami albo kluczami, ale nie wiem czy jest może coś ciekawszego do zakupu. I jeszcze takie pytanie btw. czy rudolf rescue stylowy jest o wiele gorszy od uber jeśli ten stylowy ma złotą modyfikacje Just Right III for SMG.

iuub.png

Opublikowano

Nie warto niczego kupować. Lepiej zaczekać na jakąś dobrą ofertę dnia, jak np. M16/AK74 :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Możesz kupić jakiś zrzut albo coś. Jak masz premium to zobacz na oferty jakie tam są. Ale za 1100 nic dobrego nie kupisz, chyba że w ofercie dnia. Co do drugiego pytania to myślę że dalej wersja uber jest lepsza.

Opublikowano

Ejj, ja z Toba dzis nie gralem czasem? Nie pytales sie na chacie co kupic za 1100 funds? ;x

Anyway, czekaj na oferty jak upy mowia, nic za tyle Bf nie kupisz, a z oferty kto wie ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...