Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Super wkurwiający bug w LoL'u

BC'Seed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lk2ts.png

Raz na 30 sekund wyskakuje mi ten chujowy komunikat, i nie mogę połączyć się z Lobby, zresztą w nim także potrafi mi jebnac przez to laga, i wyjebać mnie w meczu kwalifikacyjnym... W grze (jak uda mi sie wbić) nie ma żadnych problemów, 5 razy pisałem do supportu, i 5 razy dostałem jakas chujową, bezużyteczną odpowiedź wysyłana z automatu. Gram w 10 MMO (WoT, WoW i multum crapów ze Steama) i nigdzie tak nie mam, również jak przeglądam neta to jest normalnie. Reinstall i repair robiłem kilkadziesiąt razy, i uwaga shocker - chuja to dało. Wie ktos o co chodzi? (screen jest przyciemniony bo akurat szukałem gry, nie używam BoL'a czy innych gówien)

Opublikowano

Mialem taki sam problem, mialem ochote przyjebac w ten monitor... ktoregos dnia sie wkurwilem poszedlem i kupilem nowy router, wszystko smiga i w ogole nie rozlacza, kilka dyszek i po problemie, nawet strony itp lepiej chodza. Pozdro, milego wkurwiania sie :DD

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Nie jest to problem routera, bo po pierwsze, także na to wpadłem i go wymieniłem, a po drugie mam tak tylko w LoL'u... Zresztą właśnie dostałem przez to bana, bo mnie wyjebało z gry i nie mogłem wbic z powrotem, w trakcie zrobiłem screena i napisałem (znowu) do supportu.

Opublikowano

Podobno dziala, skopiowane z forum lola

Step 1

1. Go to your Control Panel

2. Under Programs , Click Uninstall a Program

3. Uninstall Pando Media Booster

Step 2

1. Click your windows button / start button and

where it says Start Search type services. There

will be a program with a little clock work type

cog, as an icon, Click on it.

2. Scroll Down to IP-Helper and on the left click

stop service.

RESTART LOL AND ENJOY YOUR GAMES ,

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Bardzo prosze autora tematu zeby napisal co mu w koncu pomoglo gdyz iz sam borykam sie z tym problemem. Najgorsze w tym jest ze nie raz nie moge wybrac zadnej postaci.

u1lc.png
Opublikowano

Ehh, przeczytajcie przynajmniej 3 pierwsze posty i potem sie wypowiadajcie, to nie wina routera, bo mam ich kilka, i za każdym razem jest to samo, nawet podłączyłem kabel bezpośrednio do kompa, to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...