Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Byście chcieli serwer.

SortexStudio

Jaki typ serwera?  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam Survival + Frakcje, ponieważ nie namęczysz się przy budowie mapy, zyski są a na hardcore żeby na tych ub zarobić to musi być dużo graczy i muszą być wykonane dobre reklamy.

E9mwj60.png

Opublikowano

Hardcore. Tak jak wyżej, jest spory zysk, cieszy się popularnością. Ewentualnie, Survival + frakcje. Moim zdaniem trochę się "przejadł", większy wysiłek przy budowie mapki ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Surv + Frakcje , na pewno frakcje umilą grę , toczyć między sobą wojny , razem zbierać surowce , razem stworzyć zamek. Mi się wydaję że ten mod/plugin jest najlepszy jaki może być , nie ma żadnego sklepu , teleportów , parkour'y , enchanty . Myślę że takie trudności dla graczy umili grę.

5xap3w.jpg

Opublikowano

Freebuild ale tylko w starym stylu tzn. bez osobnego świata na działki dla graczy, bez wyznaczonych z góry działek. Jeśli będzie gracz mógł dowolnie dokupować teraz w miejscu gdzie mu się podoba to na 100% będziesz miał zapełniony serwer.

Opublikowano

Ja chciałbym minez + hardcore.

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem minecraft: spolszczeniem pluginów, naprawa i konfiguracja pluginów, moderowaniem serwerem to pisz do mnie na pw szybko odpisze i doradzę. Seenday

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...