Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mecha lepszy, o wiele. chociaż gentelmen ma niezłe teksty. sam wybrałbym mecha, więcej rzeczy zmienionych i, że tak powiem jest bardziej 'nowoczesny'

Opublikowano

Ten Cho'Gath DżemTelmen jst bardzo hipsterski (ale pozytywnie xD). Bardzo fajny skin i szczerze miałbym problemy z wybraniem ten czy mecha.
Ogólnie mecha Cho jest znacznie lepszy jakościowo (duża różnica w wyglądzie skilli) ale ten starszy ma swój urok także - znacznie lepsze teksty - ja nawet teraz po kupieniu Eternum Nocturna, który ma całkiem spoko teksty lubię wrócić do starego skina posłuchać czy nie boję się ciemności lub czy się nie zmęczyłem =P.
Wygląd to nie wszystko.

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Cho%27Gath/Background

Jak zeskrollujesz niżej to będziesz miał dostęp do wszystkich jego tekstów. Można przełączać między skinami.
A na LoLking możesz zobaczyć modele skinów jak wyglądają. Pomaga przy wyborze.
Enjoy.

wikmk9.jpg

Opublikowano

mi to lotto jakie teksty mają ale jak wolisz bajery, to mecha, a jak stare animacje Ci się bardziej podobają, to gentleman.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mecha <3

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ja jesli już to kupiłbym gentelmana tylko dla jego "QUIET!!" podczas castowania AoE silence :P To brzmi i wygląda i nawet działa epicko.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Wybór dosyć ciężki. Ja sam osobiście polecam Ci Mecha Cho. Disco <3 + Nieziemski wygląd jak jesteś "najedzony" :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

Bierz mecha'gotha, myślę że wielu z was wyłącza efekty dźwiękowe by poprawić ilość FPS'ów, lub żeby włączyć jakąś kozacką muzykę, a nie po 2 latach monotonnej gry słuchać dalej tych odgłosów z gry. A Dżentlemen poza tekstami nie jest jakiś rewelacyjny.

Opublikowano

Mecha jest lepszy jakościowo dlatego bym go wziął, no to to polecam mecha.

Opublikowano

Ja polecam mecha.Świetny wygląd i jak się "Najesz" to wyglądasz epicko.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...