Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łamanie prawa w szkołach

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym poruszyć tu dość kontrowersyjny temat, mianowicie czy nauczyciele według was łamią prawo?

Byliście świadkami sytuacji gdzie nauczyciel naruszył pewne granice / normy?

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Ja byłem raz świadkiem, ale to już mój kolega nie hamował zaczął wyzywać nauczyciela ubliżać mu i rodzinie i ten nauczyciel podszedł do niego za szmaty i rzucił nim o drzwi, Następnie było policja, pani dyrektor norma, podobno dostał dyscyplinarkę.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Kiedy byłem w podstawówce, około 5 klasy (jakieś 10 lat temu) to chodziły pogłoski, że nauczyciel z informatyki został wyrzucony za pedofilię. Drugi przykład z gimnazjum, może nie było to łamanie prawy,ale był to pojebany ksiądz, który uczył klasę równoległą. Podczas gdy my z drugim księdzem oglądaliśmy jakieś filmy animowane, komedia i filmy akcji oni na musieli się uczyć całych Encyklik na pamięć, mieli sprawdziany, do tego bardzo często zdarzało się, że ten koleś obrażał dziewczyny, poniżał facetów. Ogólnie była masakra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...