Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy to prawda ze ww latwo carrować w brązie ?

linek100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem ci tak , ww posiada bardzo dobry life steal dzięki czemu może bardzo szybko oczyścić jungle. Jednakże w Late Game jego każdy ult jest przerywany przez przeciwnicy skill/ruch .

Opublikowano

"Nie ważny czym grasz, ważne jak grasz" - Tego trzymam się do dzisiaj ;)

Kiedy boostowałem konta z brązu mogłem grać nawet heimerem pod adc, a i tak bym wygrał. Ci ludzie są tak beznadziejni, że aż sobie to ciężko wyobrazić np. Nasus Bot gra o wiele lepiej. Bez kitu. Wracając do tematu. Jeżeli potrafisz grać, a twoje umiejętności są wyższe niż ta cała hołota w węglu to się wybijesz (jak z każdej ligi). Bronze i Silver to jest kaszka z mleczkiem. Największy kabaret wszech czasów moim zdaniem. Nigdy się tak nie ubawiłem jak podczas elo boostingu ;p

Polecam wszystkim bardziej ogarniętym. Najlepsze akcje są w champion select jak się polaczki kłócą o linie, albo wyzywają się w czasie gry ^.^

Powiem ci tak , ww posiada bardzo dobry life steal dzięki czemu może bardzo szybko oczyścić jungle. Jednakże w Late Game jego każdy ult jest przerywany przez przeciwnicy skill/ruch .

Nie myśl, że ludzie w brązie przerwą ulti ww. Impossible. Jeżeli już, to przypadkiem xD

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Powiem Ci tak jesli ogarniasz ww to przez dobre ganki i farmienie w jungli mozesz spokojnie ww wycarrowac gre. btw up. zaloze sie ze jestes w goldzie V - III i pokazujesz na forum swoje bycie pro. -.- ogarnij troszke chlopak pytal o zdanie na temat ww a nie o to kto gra w bronzie i silwerze...

Opublikowano

Nie zgodze sie z BC'Seed i Sluz Pochwowy WW to doby champ i ma troche dmg wiec nie jest słaby, dobry build masz na WW i sam gre możesz carrować :). A to że przez was uchodzi za słabego świadczy o tym ze mało tym champem gracie i nie wiecie co można nim robic.

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

WW to gówno zapamiętaj, i ani mi sie waż grać tym 5hitem na rankach. To typowy champ do 20lvla tak jak teemo. 0 cc 0 dmg, useless dla teamu.

Ryze i nakurwiasz z Brązu V do Silvera w pare dni, nie jakies chujowe WW, kumpel albo cię trollował, albo jest przygłupi.

WTF? WW to gówno? Jak go nie ogarniacie to pewnie, że dla was to gówno..

WW ma wielki potencjał, ma zajebiste gangi od 6lv, do 6lv też są całkiem niezłe, szybko czyści jungle, można go budować jako tanka/offtanka (off lepszy).

Jak dla mnie można nim wyjść z brązu (jak każdą postacią) :)

Opublikowano

WW ma wielki potencjał, ma zajebiste gangi od 6lv, do 6lv też są całkiem niezłe, szybko czyści jungle, można go budować jako tanka/offtanka (off lepszy).

jak już mam tym czymś grać, to jedyna opcja to solotop, albo swap solobot, bo sustain ma, ale nie w jungli.. to jest kupa, tyle. od czego ma się itemy jak mercurial scimitar

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

WW tylko na topa, dofarmiasz Ruined Kinga i wygrywasz tak easy, że głowa mała.

Opublikowano

Nie, WW imo jest dosyć słaby w s3. WW jeśli idziesz w junglę ma ganki dobre dopiero od 6lvl, a taki jungler to totalny useless. Na topie jest w early bardzo podatny na harass, żeby wykorzystać swój sustain musi podejść do minionków/wrogiego champa, czyli musi wystawić swoją pozycję na ostry harass, a taki trade jest niekorzystny dla nas. W teamfightach też mało robi, wystarczy ignite i ogarnięty typ z CC do przerwania ulta. Pamiętam WW'ka jeszcze kiedy opłacało się grać nim w buildzie Frozen+Wit's (offtank z dodatkami attack speed i dorans ringami w early), obecnie są lepsze rozwiązania nawet na rozgrywki z poziomu bronze.

Opublikowano

Nie zgodze sie z BC'Seed i Sluz Pochwowy WW to doby champ i ma troche dmg wiec nie jest słaby, dobry build masz na WW i sam gre możesz carrować :). A to że przez was uchodzi za słabego świadczy o tym ze mało tym champem gracie i nie wiecie co można nim robic.

Powiedzą mi tylko panowie który mają lvl. Już nie będzę sypał wiązanek zjebane ryje

xxx

Opublikowano

powiedzmy sobie szczerze - tam można wszystkim wycarrować xD Nawet grając heimer pod adc

Opublikowano

up2 Leci Reporcik :) za obraze

up3 Nie jest taki słaby i na harass sie nie podaje. Ujmę to w ten sposób on ma wbudowanego life steal i to co piszesz że frozen itp nadal jest i istnieje nadal sie go tak robi wiec nie wiem w czym problem. Zgodze się z tb że są napewno lepsze rozwiązania niż WW bo takich champów jest dużo.

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

WW nie, nie i jeszcze raz nie.

LifeSteal jest, jakiś CC jest i to tyle magii WW. Oczywiście w brązie nie należy oczekiwać "kokosów" od strony przeciwników, ale nie dajmy się zwariować. Po co chodzić WW do jungli skoro ma się np. takiego Heca z :

- Aoe Instant Fear [ w tym system Escape ]

- Life Steal

- Niesamowite Ganki z "e"

- Szybkie czyszczenie za pomocą "Q" + "W"

Przy tych wszystkich zaletach tak przykładowego Junglera jak Heca mogę Ci powiedzieć, że jedynymi fajnymi rzeczami w WW to :

- Kosztuje 450 IP [ Woohooo ]

- Może Solować Barona

Diss_Stream.png

Opublikowano

WW nie, nie i jeszcze raz nie.

LifeSteal jest, jakiś CC jest i to tyle magii WW. Oczywiście w brązie nie należy oczekiwać "kokosów" od strony przeciwników, ale nie dajmy się zwariować. Po co chodzić WW do jungli skoro ma się np. takiego Heca z :

- Aoe Instant Fear [ w tym system Escape ]

- Life Steal

- Niesamowite Ganki z "e"

- Szybkie czyszczenie za pomocą "Q" + "W"

Przy tych wszystkich zaletach tak przykładowego Junglera jak Heca mogę Ci powiedzieć, że jedynymi fajnymi rzeczami w WW to :

- Kosztuje 450 IP [ Woohooo ]

- Może Solować Barona

WW jest całkiem ok. jak nie chcesz wydawać 6300 na hecarima. Dodatkowo z pasywki dostaje duzo lifesteala i wystarczy że zbudujesz go pod tanka z lekką ilością attack speeda . Dobry do szybking engage i wyłapywania przeciwników w jungli :)

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...