Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rpg na andka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, opłaca się pobierać dungeon hunter 4 lub 3 na androida? O płynność nie martwie sie,bo mam nexusa 7.

Opublikowano

a czemu miało by się nie mieć opłacać.

Tylko jak pamiętam w 4 żeby mieć co nieco, to trzeba zapłacić. Dlatego jest darmowe :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Całkiem fajna gra :)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

A Age of Empires PL? Bo nie chce kolejnego Modern Combata, czyli pierdyliard stworów i tyle. Grałem też w dungeon hunter 3 na jave i była ciekawa.

Opublikowano

O ile się orientuję Age of Empires PL są darmowe. Sam nie grałem, ale po screenach wygląda całkiem, całkiem. A i komentarze niezłe. Wiem tylko tyle, że ta gra to niezły wyciągacz kasy. Jak się wciągniesz i masz kartę kredytową to kaplica :P

Opublikowano

Ściągnę chyba dungeon hunter 3 oraz shadowgun deadzone+ modern combat 3,bo 4 nie przypadła mi do gustu.

Bo mam: coin dozer, temple run 2,little big city,minecraft,modern combat 4 i gta vc(polecam)

Opublikowano

Jeżeli jeszcze mogę się wtrącić to jak szukasz RPG to na Google Play przyuważyłem produkcję pod nazwą:

Ravensword: Shadowlands

Po screenach wygląda całkiem dobrze a i komentarze jakieś straszne nie są :) Sam nie wiem czy jest dobra ale całkiem ładnie wygląda :D

Seria ganstar to jedne z największych shitów na tel. Już wole w jednorękiego bandyte grać..

Potwierdzam, Gameloft ma w d... nosie klientów i np. pisze, że gra jest kompatybilna z twoim urządzeniem a odpalasz i PROBLEM :[ "Urządzenie nie jest kompatybilne"...

Opublikowano

Mam shagowgun deadzone. Fajnie się gra. A teraz pytanie opyla się kupować modern combat 4 z wapshopu za 11zl? I czy moge tak zrobić, że link dostanę w telefonie,a wejdę w niego na tablecie(czyli go przepisze)?

Opublikowano

Gry fajne, tylko w Google Play naprawdę jest niewiele darmowych aplikacji, później za gry i tak trzeba zapłacić, dh nie należy do tych darmowych. Ale tak to gra spoko. Grafika też na wysokim poziomie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...