Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Masarnia [Serwer typu Kwadratowa Masakra]

EmiPoland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na serwer typu Kwadratowa masakra.

IP: raj.gomc.pl

Dawać podanka :D

Nick:

Ogar:

Grief: (TAK NIE)

Coś o sobie: (2 zdania)

Zapraszam do pisania Podań :D

Opublikowano

Nick: HuriN

Ogar: tak, bardzo ;3

Grief: (TAK NIE) NIE

Coś o sobie: (2 zdania) Nazywam sie Mateusz, gram w Mc juz od dłuższego czasu gdzieś ponad 2 lata wiec bardzo ogarniam i jestem kulturalny. Chce pograc na takim typu serwerze bo mnie to kreci i mi sie chce grac.

P.S: Jak mozesz dodaj Other drops i exp ze stone , mniej lagow ;3 I sethome, home, back :)

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Nick: HuriN

Ogar: tak, bardzo ;3

Grief: (TAK NIE) NIE

Coś o sobie: (2 zdania) Nazywam sie Mateusz, gram w Mc juz od dłuższego czasu gdzieś ponad 2 lata wiec bardzo ogarniam i jestem kulturalny. Chce pograc na takim typu serwerze bo mnie to kreci i mi sie chce grac.

P.S: Jak mozesz dodaj Other drops i exp ze stone , mniej lagow ;3 I sethome, home, back :)

Przyjmuję :D

Opublikowano

Nick:Gun321

Ogar:Tak

Grief: (TAK NIE)-Nie toleruje tego!

Coś o sobie: (2 zdania)mam na imię Jakub.Mieszkam w Szlichtyngowie.Od 2-3lat gram w minecrafta znam prawie cały crafting na pamieć chyba 2 rzeczy czy 3 nie umiem niebawem sie naucze :D.Lubie serwery typu Kwadratowa Masakra!

Opublikowano

Nick:Gun321

Ogar:Tak

Grief: (TAK NIE)-Nie toleruje tego!

Coś o sobie: (2 zdania)mam na imię Jakub.Mieszkam w Szlichtyngowie.Od 2-3lat gram w minecrafta znam prawie cały crafting na pamieć chyba 2 rzeczy czy 3 nie umiem niebawem sie naucze :D.Lubie serwery typu Kwadratowa Masakra!

Przyjmuje na okres próbny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...