Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Exp.

F1eldo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie chciałbym abyście mi powiedzieli na jakim trybie, mapie oraz czym i jak nabić poziom. Aktualnie mam 27 poziom 2 prestiżu, męczyłem się z tym 90h na statach okolo 20-40 na 10 na DMD trybu hardcore. Teraz powiedzcie mi czy to duzo czasu te 90h na 2 prestize i 27lv. Oraz jak mam expic i gdzie aby szybko wbic ten 15 prestiz :). Za pomoc 5 do profilu i like.

Opublikowano

Zgaduję że chodzi ci o cod bo 2? Jeżeli tak to napisz i przeniosę ten temat do odpowiedniego działu , gdyż ten jest ogólny

Opublikowano

a jeszcze coś? Bo na SD to no niestety dlugo trzeba czekać na odrodzenie na mistrzem takim mega to nie jestem, i do 4 rund zazwyczaj, wiec troche lipka.

Opublikowano

Ale masz za 1 zabójstwo 1000 expa , a nie jak na dm 100 , czyli jednozabicie na sd hc to jest tyle ile 10 na dm , więc jeżeli jesteś dobry i ubijesz z 9 osób , będziesz miał równoważnik 90 na dm , czego nie uda ci się w tym samym czasie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam także grać na dominacji nuketown HC :) Rundka dosyć długo trwa a jak masz 2 prestiż to gdzieś tak 40 kill powinnieneś wyciągnąć ;) Lub więcej.

Po co się tu patrzysz? I tak sygnatury nie ma ;) Ale plusika możesz dać. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...