Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] m2bob farmbot wykrywa żyły ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy m2bob farmbot wykrywa żyły ? jeśli tak to powiedzcie mi jak to zrobić ? dałem farmbot zaznaczyłem pole dałem żeby na metki i na bossy nie reagował i nic ... przechodzi obojętnie obok żyły ! (ma na sobie kilof)

pozdrawiam daje ++ i like

Opublikowano

7.0 Farmbot.
Mój ulubiony tryb, bot sam przeszukuje wcześniej zaznaczone obszary w poszukiwaniu metinów, rud lub bossów.
oLTxR4g.jpg
Aby nagrać trasę ustawiamy się na jej starcie, wciskamy START! i objeżdżamy przykładowo całe m2 w poszukiwaniu metinów, potem naciskamy STOP! Suwakiem poniżej ustawiamy dokładność z jaką bot będzie podążał wyznaczoną ścieżką. Stworzoną trasę możemy zapisać w Save route, a potem wczytać na innej postaci w Load route.
Na samym dole wybieramy Channele po których będzie przejeżdżał nasz bot.
7.1 Attack
oidt9pa.jpg
Ta zakładka wygląda podobnie jak trybie levelbot, wybieramy czy używamy konia, oraz zaznaczamy umiejętności, których chcemy używać. W leveling options zaznaczamy kolejno: czy chcemy kopać rudy, czy chcemy zabijać bossy (jeżeli tak to zakreślamy ich poziom), oraz czy chcemy rozbijać napotkane metiny (tu również zaznaczamy ich poziom).
Na dole mamy ustawienia prędkości ataku, które opisałem już wcześniej.

http://www.mpcforum.pl/topic/938009-tut-kompendium-wiedzy-o-m2bob/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...