Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

najostrzejszy melanżyk który pamiętacie lub ktoś wam o nim przypomniał :D

GRAFF_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pamiętam tego do końca, ale wiem, że spałam w zaspie. Było przyjemnie, tak biało, a jak się obudziłam to mnie poraziło bielą. Więcej takich przeżyć nie było. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

U mojego kumpla we wrzesniu kurwa bylo takie melo ze poezja ogladalismy filmy na kompie, bawilismy sie pistoleletami na kuli, ogladalismy tv, wpierdalalismy pizze i pilismy wode gazowana a no i byly chipsy tez lasek bylo masa (w sumie tylko jego mama ale ok) potem mialem takiego kaca ze przez tydzien nie chodzilem do szkoly nie no dobre melo

Opublikowano

Może melanżyk ostry to nie jest ale: Jaranie z kumplami marihuane a następnie granie na XboX360 xD.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Czerwiec. Lat 16. Na dworze około 30 stopni + godzina 12:00, a my na opuszczonym basenie z ekipą około. 20 osób+. To było w Parku Chorzowskim. Generalnie było tam wszystko. Szedłem tam z kumplem, zajaraliśmy sobie przed dojściem tam, pod drodze kupiliśmy sobie po 3 Wojaki. Na miejscu pamiętam już tylko te 3 Wojaki, 0,5l cytrynówki, ruskiego szampana (podobno jeszcze piłem jakieś wino, ale to od innych się dowiedziałem). Następna rzecz jaką pamiętam to policja na koniach nade mną. Wtedy jako niepełnoletni tylko dzięki mojemu kumplowi nie trafiliśmy na Izbę. Do domu wróciłem oparty na drugim najebanym kumplu, z totalnie ujebanymi od ziemi ciuchami. Bez telefonu i kluczy do domu. Była może 17, a rodzice w domu :) Już nawet nie mówię,że byłem tak najebany,że do wanny wleźć nie potrafiłem. Potem spałem do następnego wieczora. Od tego momentu nie zmieszałem ze sobą więcej niż dwóch substancji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...