Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łatwy enchant

MySterQju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł , siemanko ;)

W tym o to poradniku napiszę wam jak łatwo zdobyć takie książki jak ... Sharpness V (Ostrosc 5) Protection 4 (ochrona 4 )

Power V (Moc 5) Efficiency V (Wydajność 5)

1.Potrzebne itemy / Rzeczy ...

- Kowadło ;)

- Enchanting - sół do zaklęć (bez książek wokół)

- Level - poziom

- Ksiązdki do enchantu

2.

Wbijamy jakis lv polecam jak mamy kowadlo i enchanting koło miejsca gdzie expimy to wbijac po 1 levelu

i encahntować ksiązki ... na 1 level . Z takiego enchantowania wychodza

proty 1 , Sharpy 1 no i to co pisałem na samym początku tyle , że 1 nie 5 ;)

3.

Następną rzecz jaką robimy to , łączymy ksiązkli jakie postawły dla nie

kumatych to lączymy prot 1 z prot 1 , a sharpa z sharpem ;)

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ksiązdki

po pierwsze książki :>, jak dla mnie to ten poradnik trochę przydatny :>

"W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, galaktyczny Real Madird który kocham ponad życie"

Opublikowano

@up

To , że mi alt nie wszedł to nie znaczy , że pisałem to chaotycznie ...

2 . Jakie niby miałem dać du screeny ?? Jak wygląda książka ;)

@edit

Jeszcze dziś napiszę poradnik jak wbić na serwer z banem na

IP

Opublikowano

tut dobry jeżeli na serwerze jest powiększony exp lub expiarka bo bez tego można się zawalić , na samo pro 4 potrzeba ok.20 prot 1 , więc lvl jest najpotrzbniejszy skóra i trzcina :)

Opublikowano

Poradnik według mnie jest znany i powszechnie używany, a co wypowiedzi jednego z użytkowników "[...] można się tym zawalić..."nie, nie można. Wystarczy chwile pomyśleć, poszukać i już. Cztery spawnery (najlepiej dwa szkieletów i dwa spiderów) Mamy dobry loot a także exp, możemy iść sobie pograć w inna grę, posłuchać muzyki, zrobić sobie stoniarke obok (jeżeli jest wgrany otherdrop) i trochę pokopać, zwalić eghem... zrobić jakieś jedzenie. No można dużo wymieniać. A co do tematu, poradnik jest taki sobie, robiony prosto bez jakiegoś żadnego większego zainteresowania i opisania się wykonywaną przez siebie praca (w tym wypadku nabijanie postów...eghem... pisanie tematu) 6/10

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Dość znany poradnik i moim zdaniem jest nieprzydatny. Dlaczego? Otóż potrzeba do takiego sposobu dużo książek co na serwerach SV może być problemem, a oprócz tego korzystniejsze w czasie (a przynajmniej w monotonności) jest expienie 30 lvl na jakiejś dobrej expiarce i wtedy enchantowanie książek.

Krótko mówiąc - zbędny poradnik.

polaku3.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...