Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wersja Xboxa 360 i przerobka

luk1442

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chce kupic Xboxa 360 i go odrazu przerobic, ale nie wiem jaką wersje mam kupic :P

Na allegro nigdzie nie pisze, pisze tylko slim itp. moze wiecie gdzie moge sie dowiedziec wersji?

A i moze tez wiece ktorych wersji nie da sie przerobic bo niechce takiej kupic :P

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

Shiniox tak wlasciwie to nw czym sie to rozni :P

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

LT to przerobka napędu, nagrywasz gry i mozesz grać multi, jest tańsza. Ale potrzebujesz starszych modeli.

A RGH jest droższe, ale grasz w gry z dysku, bez multi i mozesz przerobić wszystkie konsole.

Opublikowano

Kup jaspera najlepiej na tym wyjdzie i data produkcji 2008,2009, lub 2010 przeróbka bedzie kosztować 75 zł ;) A tak jak coś nie kupuj konsoli z roku 2012 czy 2013 bo to kurde bedziesz przerabiał konsole na rgh i bedziesz bulił 250 albo 300 zł lub wiecej juz nie pamietam do końca więc najkorzystniej wyjdziesz jak kupisz. JASPERA :)

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...