Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event

trocek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JEst taki event ze w itemshopie sie kupuje kulki sniezne po 100 dinarow a jak zabijasz 100 graczy tymi sniegowymi kulkami dostaniesz bron m16a1 psg HK69 tmp9 te cztery bronie so na okres 7 dni i jest tez mp5k gold i jest ona na 15 dni za kazde nabicie wiecej kili na miales juz 100 i jeszcze raz bedziesz mail niemozna dostac kolejnej broni mozna jo dostac tylko jeden raz

Daj +

Opublikowano

z wypowiedzi trocka wynika jedna nie jasność jak nabijesz te 100 kili to dostajesz te wszystkie promo na 7 dni czy wybierasz jeden?

Opublikowano

Taaa... Tylko że jak bede mieć te 100 killi i dostane jakąś tam broń to do MP5K musze zabić jesze 200 czy od nowa 300??

snikersproject1.png
Opublikowano

a jak nabije np. 100 kili i sie relogne to bede mial dalej na tamtym koncie te 100 kili czy od nowa musze nabijac??

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

są na samym dole tylko chyba trzeba miec premium zeby ich uzywac ;/

jak ?? każdy może mieć śnieżki .. (tylko szkoda że haczki padły ;d )

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

jak ?? każdy może mieć śnieżki .. (tylko szkoda że haczki padły ;d )

Jak to jest z tymi śnieżkami? Patch właśnie mi się ściąga, są mapy na których możemy używac tylko i wyłącznie śnieżek, czy jak? Czy te śnieżki są jak granaty?

I mam jeszcze pytanie: Czy wszystkie hacki padły?

Opublikowano

Wszystkie hacki padly. No, może poza VIP'ami. Do śnieżek jest kilka map.Te śnieżki nie działają jak granaty.

Wszystkie hacki padły vipy też bo potrzeba im update z nowymi adresami :P tylko z tego co już widziałem na innym forum w strefie vip ukazały się już update ;)

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

Śnieżki nie działają jak granaty ponieważ granat ma większy zasięg rażenia a śnieżką można zabić tylko celnymi rzutami.

Żeby zabić przeciwnika

2 celne rzuty śnieżką w głowę przeciwnika

3-4 w klatkę

Ok 5 nogi, ręce.

Jak najszybciej zarobić te 100 killi ?

1/ Najlepiej popytać kogoś kto by chciał grać na śnieżki.

2/ Zrobić własny room na hasło i zabijać się nawzajem aż do 100 :)

76561198090890807.png

Opublikowano

Jaką bronią się opłaca grać(oprócz tą dla tropera ;P). Wiem że jak gram sniperem to PSG tylko że tak na oko jaka z tych broni może być najlepsza dla takiego np. 1 lvl co potrafi all broniami grać xD

snikersproject1.png
Opublikowano

Nie zalerzy kim grasz ja też tak myślałem grałem TYLKO snipem a dostałem tmp9 ;/

a teraz jeszcze 99 killi do mp5k gold ;d

1354406725-U90533.png

created by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...