Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Edytor Map

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc szukam edytora do map ktory bedzie dzialal juz pelno sprawdzalem ale nie mam pojecia czemu nie dzialaja

jesli ktos ma jakiegos sprawdzonego i poda to dzieki

oczywiscie za pomoc dam like <3

PS: Jesli zly dzial prosze moderatora o przeniesienie nie wiedzialem gdzie dac :/

Opublikowano

to ja teraz przyznam terenzo napisal ze instrukcja sie nie przyda :D

a jednak moglbys wytlumaczyc jak dodac tam mape ktora chce edytowac bo troche sie mecze z tym <3

no i link wygasl u niego ;/

oczywiscie za wytlumaczenie drugie itd like :D

Opublikowano

Jestem teraz na tel,ale jak wroce tylko do domu to wrzuce Ci reup tego programu i wytlumacze jak go obslugiwac,ale to dopiero kolo polnocy,chyba ze znajdzie sie ktos chetny do pomocy:-)

2262874723.png

Opublikowano

ok poczekam wczesniej mialem ten program to wgl nie umialem dodac mapki tam :D i wywalilem go :ninja:

ale jak ktos moze wrzucic to poprosze <3

Opublikowano

Reup programu!

http://www.speedyshare.com/Ejn49/MapConv.exe

Skan do niego!

https://www.virustotal.com/pl/file/731300fd6666126af83293391be523b0d1ad9a0e73a2d00f6ce7e629eedfca2f/analysis/

Instrukcja działania:
Rozpakowujesz mapkę z jakiegoś klienta i masz folder z nią,po tym otwierasz program klikasz Menu i Wczytaj Mapę wskazując na folder tej rozpakowanej mapy,po czym trochę niżej masz do wyboru co chcesz dodać,regeny,bossy itp :) Jak czegoś nie będzie wiedział pisz :)

2262874723.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...