Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co sie bardziej oplaca

Photive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam takie pytanko: Opłaca się zostawic te 400rp na starcie i kupic kiedys postac z przeceny warta 3150PZ czy kupic boosta na pz? Wydaje mi sie ze to 2 ale nwm ;/ A boosta lepiej kupic na 10wygranych czy na dni? Gram po 3-4meczyki dziennie, teraz moze wiecej bede gral ale max 5.

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

Ja bym wziął boosta na dni.

Nie opłaca się kupować championów na RP. Jedynie takie, które kosztują 6300/4800. 3150 IP to 3 dni roboty

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jak będzie jakiś fajny champ na przecenie to możesz go sobie kupić. Ale jeśli wolisz boosta to weź np. na 1 dzień tak żebyś długo grał i dobrze go wykorzystał ;) . Ale bardziej polecam kupienie champ za rp bo raczej z tym boosterem nie nabijesz 3150 .

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Akali OP? akali to master of ks ;) Jezeli wiesz jak grac to spokojnie ja poskladasz :)

Co do pytania. Kup sobie boosta, najlepiej w sobote niedziele i poswiec dzien na lola wtedy mozesz nawet do 5k zarobic :)

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Hmm teraz mamy wolne w szkole to moze zagram z 8-10gier w jeden dzien ale nwm czy sie oplaca ;/ Wydaje mi sie ze za te 10wygranych dostane wiecej niz za te 8gier

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...