Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LP

Genek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostawałem i traciłem normalnie punkty, aż do GOLD I tam zaczęło się takie coś, że dostaje od 3 do 6pkt. (max) i tracę też tak samo, mój kolega też tak miał dopóki nie wszedł do serii przegrał ją i normalnie zaczął dostawać, czy to od czegoś zależy? Od czasu do czasu grałem z kolega z brązu I i z nim też dostawałem tak mało.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli jesteś w pierwszej dywizji dowolnej ligii i masz powyżej 80 lp, to wtedy zaczynasz tak mało dostawać. I jest to całkiem normalne. Masz udowodnić, że się nadajesz do platyny, bo potem już nie spadniesz.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nic na to nie mozesz poradzic taka mechanika gry ;p

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Temat wałkowany tutaj wielo wielo krotnie.

W Dywizji I każdego Tieru dostaje się małe wachania LP, gdyż system sprawdza Twoje możliwości przejścia wyżej. Oczywiście mając duży MMR - czyli znaczną przewagę winów nad losami będziesz dostawał więcej (lub gdy zaliczyłeś ostatnio jakiegoś winstreaka) ewentualnie będziesz dostawał mało LP a tracił dużo przy lose stricke.

Nie jest to błąd a tak ma być. Jako że z Tierów nie da się spaść niżej więc po ewentualnym przemęczeniu się przez dywizję I masz nagrodę.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...