Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Po ilu przegranych rankedach dajecie sobie spokoj na kilka h?

linek100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ogóle :D.

Jak przegram z 10 rankedów, to gram dalej, w końcu kiedyś muszę odrobić.

Ostatniego normala grałem chyba z 2 miesiące temu :P

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ja gram aż przegram, wtedy przeważnie daje sobie spokój na resztę dnia albo wchodzę później.

Opublikowano

Zależy czy przegram wyrównaną grę, czy taką w której od początku wygrywaliśmy/przegrywaliśmy.

Po wyrównanej praktycznie zaraz biorę następną, a przy grze którą przegramy w ~20 min, gdzie cały team feednal odechciewa mi się grać nieraz nawet do końca dnia.

Opublikowano

Zalezy ;D Ostatnio mam ciagle to samo.. 3 win, 3 lose, 1 win 1 lose, 1 win, 2 lose, 2 win 1 lose

Jak przegrywam okolo 3-5 meczy to sobie daje spokoj i gram nastepnego na drugi dzien :P

Opublikowano

Jak teamy wyrownane to gram po kilka. Jak trolle się trafią u mnie w teamie to szału dostaje i łeb mnie boli, czyli przestaje i dopiero następnego dnia gram.

Opublikowano

Zależy. Jak gram normalne gry to po jakiś 3-4przegranych robie sobie na kilka godzin. (i tak 30 min później wchodze i znowu gram :D)

A jak jest 1/20 lub soraka na topie to wypierdalam w 10minucie.

Opublikowano

Jak mam dość to kończę, ale przed chwilą wygrałem sam mecz, 20 minuta 4/18 więc mam ochotę na napierdalani* i będzie nakurwiani* całą noc ;D

Opublikowano

Jeśli team feeduje ,po prostu gra się z taki idiotami ,że o panieee!!! To od razu , robie sobie przerwę ,ide popakować (zajmuje mi to z 20/30min) ,jeśli jeszcze pamiętam co się wtedy stało ( w tej grze) to ide na YouTube zobaczyć coś.

Opublikowano

daje sobie spokoj kiedy uwazam ze juz wystarczaja spierdolilem sobie ranking, a pozniej pluje sobie w brode ale na drugi dzien po gimbazie juz zapominam o tym

Opublikowano

Zawsze na mini-trening zagram sobie normal'a potem gram max 3 rankedy dziennie.

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...