Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niemiła sytuacja w szkole.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W mojej szkole ostatnio stała się niemiła sytuacja. Do internetu dostało się nagie zdjęcie dziewczyny z 3 gimbazjum. Z plotek słyszałem, że ta dziewczyna poznała się z jakimś chłopakiem przez neta i "podobno" po 2 godzinach pisania z nim, wysłała mu swoje nagie zdjecia i nie zgadniecie co zrobił? Wstawił te zdjęcia na jej fejsa. Oczywiście po kilku godzinach te zdjęcia zostały usunięte, ale duuużo osób zdążyło je pobrać. No i oczywiście akcja rozsyłanie; każdy w szkole ma te zdjęcia na swoim telefonie. I tu znowu zaskoczenie, ta dziewczyna przyszła do szkoły po zaistnieniu tej sytuacji. Zauważyłem też takie coś, że dwóch typów gadało: "ej widziałeś tej dziewczyny cycki, niezłe ma", a akurat tak się złożyło, że przechodziła obok nich ze opuszczoną głową. Mało co się nie popłakała. Mi samemu zrobiło jej się żal. Dorzucę jeszcze, że wszystkie szkoły w moim mieście (3) o tym wiedzą i mają te zdjęcia. Zastanawiam się jak można być tak odważnym, żeby osobie której się nie zna wysłać takie zdjęcia, ale jednocześnie tak naiwnym. Co sądzicie o tej sytuacji? Czy u was w szkole były podobne akcje?

UWAGA!!! KAŻDY GŁUPI I NIESTOSOWNY POST BĘDZIE ZGŁASZANY. PROSZĘ POTRAKTOWAĆ SPRAWĘ NA POWAŻNIE.

Opublikowano

U mnie była identyczna sytuacja, tylko zdjecia po szkole byly porozwieszane a dziewczyna ze szkoły odeszła... tyle z tego bylo

Opublikowano

Masz może te zdjęcie?Podaj na pw :]

Co mam o tej dziewczynie sądzić?Kretynka i tyle.

Dała zdjęcie jakiemuś leszczowi, po 2 godzinach pisania.Tyle według jej wystarczy, aby wysłać swoje nagie zdjęcia ...

Opublikowano

Mnie nie jest jej żal ponieważ jak sama wysłała to przecież miała świadomość że go nie zna aż na tyle i to jest internet mógł przesłać dalej między innymi na FB, i na dodatek nie ma pewności czy wstawił tylko na FB czy też gdzie indziej, u mnie nie było takiej sytuacji.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

@Z Banowany
Ja szanuję tą dziewczynę (chyba jedyny ze szkoły), więc nie wyśle ci tych zdjęć. Nawet, gdy chłopaki z mojej klasy proponowali mi przesłać je to odmówiłem, więc nawet ich nie mam. Jak chcesz se fapnąć to zostaje ci jedynie

Opublikowano

Pomóż jej... Jak można być takim bezwartościowym śmieciem, żeby to zrobić...

Może poruchasz xD

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Straszne. Po prostu straszne. Szkoda jej chodz z drugiej strony mogla nie wysylac ;c Zostaje isc na policje i pozwac do sadu tego kolesia, a reszcie kazac pousuwac grozac takze policja. Chodz tego do konca sie nie wyeliminuje.

straszne

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

U mnie w szkole nie było podobnych sytuacji. Co sądze? Ta dziewczyna zrobiła głupote i tyle.

Ma szczescie ze to juz koniec gimnazjum i teraz moze pojsc do jakiegos liceum gdzie nikt jej nie bedzie znał.

Opublikowano

Głupota dziewczyny to jedno ale to że wszyscy się śmieją i specjalnie przy niej o tym mówią to to jest szczyt głupstwa człowieka. W Ameryce takie dziewczyny popełniają samobójstwo i co wtedy? Każdy popada w rozpacz i wspomina jak to bardzo ją lubił. Podałem skrajny wypadek ale jak widać takie też się zdarzają . Najgorsze jest to że nic już tego nie naprawi , dyrektor może mówić "Usuńcie to" ale czy ktoś to zrobi? Nie. U mnie nigdy nie zaistniała taka sytuacja więc nie wiem co dopowiedzieć.

Opublikowano

@Z Banowany

Ja szanuję tą dziewczynę (chyba jedyny ze szkoły), więc nie wyśle ci tych zdjęć. Nawet, gdy chłopaki z mojej klasy proponowali mi przesłać je to odmówiłem, więc nawet ich nie mam. Jak chcesz se fapnąć to zostaje ci jedynie

Czyli je masz cwaniaku? I hejtujesz innych?

Sytuacja nieprzyjemna, no ale żeby wysyłać swoje nagie zdjęcia, nawet nie w staniku tylko NAGIE po 2 godzinach pisania? P I S A N I A?

K*rwa sama jest sobie winna, sorry....

A, i nie pomogłeś mi, nie dam ci "TYNIPIC, PODGLĄD OBRAZKA NIEMOŻLIWY" :/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Rozwiązanie jest jedno photoshop, wyślij mi zdjęcia tych co się z niej najbardziej nabijają, przerobię ich na gołych i też sobie porozsyłasz xD

Współczuję dziewczynie, ale skoro mówią że ma niezłe cycki to nie ma powodów do narzekania...

Wysyłając komuś po 2 godz. zdjecia trzeba być bardzo zdeterminowanym człowiekiem... widocznie chciała spróbować czegoś czego jej teraz brakuje np. seksu.

PS. Masz szanse na zdobycie dziewczyny, moja koleżanka była też na skraju załamania, lecz z innego powodu... nieszczęśliwa miłość,

pomagałem jej, troszczyłem się o nią, wspierałem itp... dzisiaj robię to samo... Pamiętaj, nic na siłę... nie zmuszaj jej do chodzenia,

bo może się spłoszyć, podlewaj nasionko, wyrośnie krzewik i puści owoc ;D

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Brak seksu w gimnazjum? So sick, so sad.

Głupia była, a za głupotę się płaci. Choć teraz to staję się normą (tego typu zachowania).

Ja z góry nie ufam ludziom. Miesiące, jak nie lata, zajmuje mi to, żeby zaufać komuś spoza rodziny.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Czyli je masz cwaniaku? I hejtujesz innych?

Sytuacja nieprzyjemna, no ale żeby wysyłać swoje nagie zdjęcia, nawet nie w staniku tylko NAGIE po 2 godzinach pisania? P I S A N I A?

K*rwa sama jest sobie winna, sorry....

A, i nie pomogłeś mi, nie dam ci "TYNIPIC, PODGLĄD OBRAZKA NIEMOŻLIWY" :/

To nie jest hejt po pierwsze, a w poście chodziło mi o to, że nawet jak bym te zdjęcia miał to nie będę ich dodatkowo rozpowszechniać, bo zbyt bardzo mi jej szkoda. Źle sformułowałem zdanie, a ty od razu się czepiasz.
Opublikowano

u mnie w szkole była podobna sytuacja

Jakiś chłopak z 1 gim chodził z 5-klasistką i jakoś zrobił jej zdjęcie w samej bieliźnie i rozesłał je po wszystkich dziewczynach w szkole, wywalili go przez to ze szkoły. A mi choć nie lubiłem tej zarozumiałej dziewczyny zrobiło się jej zwyczajnie żal.

1369586066-U936198.jpg

if you know who sad it you are great!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...