Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy w BF4 będzie usługa premium ?

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Czy w BF4 będzie usługa premium ? Chodzi mi oto czy robić pre-order BF4 aby otrzymać pierwszy dodatek, czy zaczekać do dnia premiery i kupić usługę premium (o ile będzie w BF4) w której też będzie ten dodatek.

Opublikowano

Czy w BF4 będzie usługa premium ? Chodzi mi oto czy robić pre-order BF4 aby otrzymać pierwszy dodatek, czy zaczekać do dnia premiery i kupić usługę premium (o ile będzie w BF4) w której też będzie ten dodatek.

Zobacz ile kasy zarobili na tym premium. Jestem przekonany, że będzie owa "premka" w bf4 więc wole poczekać :)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Pewnie będzie tak jak z BF3, wielu narzekało na to premium ale tak naprawdę nie jest to takie złe płacisz raz, trochę mniej i masz dostęp do wszystkiego co tylko wypuszczą DLC, niesmiertelniki, eventy itp. a nie jak w black ops 2 gdzie season pass daje mi tylko dostęp do wszystkich DLC a jak chce maskowanie do broni to muszę zapłacić i nie że płace raz i mam wszystkie tylko za każde z osobna jak bym chciał - to jest chore <_<

Opublikowano

Pewnie będzie to premium bo z czegoś muszą żyć ^^ w sumie i dobrze bo BF 4 bez dalszych dodatków pewnie by się znudził po dłuższym czasie a tak to co jakiś czas dostaniemy coś nowego :) Tylko ciekawe ile będzie to razem kosztować :D

MOBO AsusP8Z77-V

CPU Intel® Core™ i7-3770K

RAM Kingston 16GB 1600Mhz DDR3

SSD OCZ Vertex4 128GB||PSU OCZ Fatal1ty 750W

GPU ASUS GeForce GTX 680 Direct CU || TOP

Opublikowano

szkoda tylko że tak szybko po bf3 wychodzi 4 zapewne będzie premium dlatego lepiej trochę poczekać i kupić podstawkę razem z premką bo będzie to bardziej opłacalna inwestycja

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...