Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] X-ray

karkow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszysykich. Poszukuje sposobu aby oszukać anty x-raya ktory wysyla nam falszywe polozenie surowcow. Czy ktos zna sposob? Prosze o nie dawanie mi miunusow poniewaz JEST TO FORUM PRZEZNACZONE CHEATOM BOTOM ITP. RZECZOM.

tut1.jpg

Opublikowano

Fałszywe położenie surowców, czyli chodzi ci o pluginy anty xray'owe? Na to nie ma sposobu, przynajmniej ja go nie znam, lecz mozesz po prostu wgrac pzeźroczysty texture pack :)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Jest taki plugin, którego nazwy nie pamiętam, ale zmieniał wszystkie wartościowe rzeczy na stone i gdy gracz był x kratek od bloku to zmieniał się w np. diament czy czym on był

Opublikowano

Możesz zastosować texture packa na serverze, który wszystkie bloki zmienia w stone (oczywiście, prowizorycznie)- surowce też. Kiedyś działał taki sposób - ale czy teraz by zadziałał ? ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Jest na to sposób panowie.

A to jedyny taki:

Należy dobrze skonfigurować plugin anty x-ray, LUB NAPISAĆ WŁASNY PLUGIN ZABEZPIECZAJĄCY PRZED X-RAYEM

Wiem to stąd, że grałem dzisiaj na survivalku odpalam x-raya aby zobaczyć czy jest anty x-ray a tutaj jest to o czym pisałem wyżej ^^

Oczywiście tak jak pisał TenStylOdLajka

Można także oszukać x-raya za sposobem OtherDrop'a

LICZĘ NA + :)

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...