Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Java Script/HTML zadanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... proszę o pomoc w zadaniu , tzn proszę o kod nie będę owijał .Ja się szkolę w c++ chodź na jave pewnie też przyjdzie pora ,ale zadanie mam na jutro a wcześniej nie miałem z nim nic wspólnego ... W c++ było by to pół sek , a że języki są podobne wam też to zbyd długo nie zajmie ... Oto treść zadania.zrób skrypt obliczający obj. prostopadłościanu , rzutu monetą i zamiany dł. z cala na metry ... km na mile ... temp F na C. W ten sposób , że skrypt w notatniku zmienia się końcówkę na HTML.I prosze o wrzucenie tego co mam wrzucićdo notatnika.

Pozdrawiam i proszę o pomoc bo to na jutro :D.

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

I co może jeszcze frytki z ketchupem?

,,tzn proszę o kod nie będę owijał."

Nie prosimy o gotowce. Closed. Możesz jedynie pytać jak taki kod stworzyć, a nie...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...