Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BS Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wytłumaczysz mi to ? nie jest po polsku , wgl, nie wiem jak to zrobić żeby działało na tiveri czy coś mam wrzucić na metina czy nie żadnej instrukcji a nie chce mi się lecieć 21 stron i zobaczyć czy gdzies jest

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

1.Wypakowujesz na pulpit.

2.Odpalasz Tiverie

3.Włączasz Switchbotv3

4.Zmieniasz język na polski

5.Bonujesz

Na tiverii bony zmienia się u npc.. :)

Więc bs od padmaka odpada.

Opublikowano

wbijcie sobie do glowy ze na tiveire nie ma i nie bedzie zadnego bs!!

ten somerra dzialal ale admini sie ogarneli i zrobili tak ze nie da sie juz zmieniac na tym bs.

te zabezpieczenie dziala na takiej zasadzie ,ze pomimo ze zmieniasz bony to server ich tak jakby nie widzi i dlatego zadne tradycyjne bs nie dzialaja. dopiero jak zatwierdzisz zmiane bonu to server takjakby je widzial.

ten somera dzialal na zasadzie czytania wyswietlanych bonow.ale jak zastapili opcje "zmien dalej" i "zakoncz" ciagiem przypadkowych cyfr to ten bs glupieje.i nie wie czy ma zmieniac dalej czy juz zakonczyc. nie da sie tego ominac.

Opublikowano

wbijcie sobie do glowy ze na tiveire nie ma i nie bedzie zadnego bs!!

ten somerra dzialal ale admini sie ogarneli i zrobili tak ze nie da sie juz zmieniac na tym bs.

te zabezpieczenie dziala na takiej zasadzie ,ze pomimo ze zmieniasz bony to server ich tak jakby nie widzi i dlatego zadne tradycyjne bs nie dzialaja. dopiero jak zatwierdzisz zmiane bonu to server takjakby je widzial.

ten somera dzialal na zasadzie czytania wyswietlanych bonow.ale jak zastapili opcje "zmien dalej" i "zakoncz" ciagiem przypadkowych cyfr to ten bs glupieje.i nie wie czy ma zmieniac dalej czy juz zakonczyc. nie da sie tego ominac.

Mi się wydaje, że ten bs był zrobiony na podstawie 'szukanie pixeli' w autoit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...