Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zestaw Gunnera

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio zacząłem grać gunnerem i mam zamiar kupić 10k funds i nie wiem co mam za nie kupić. Zastanawiałem się nad 20 kluczami za 7k, ale nie wiem czy reszta kasy wystarczy mi na PKM 1klasy i PKM ( z oferty dnia ). Tak więc proszę o radę ile mniej więcej kosztują PKMy i czy opłaca się kupić te klucze.

iuub.png

Opublikowano

Jak chcesz. Ja radzę poczekać na oferty dnia z brońmi. Potem dokup ubrania. Kluczy nie kupuj, bo mogą lootnąć toniki lub bandaże.

Opublikowano

A mam pytanie czy dają w ofercie dnia maskę przeciwgazową, bo chciałem sobie zrobić taką postać pod klimat metro 2033 ale jakoś nie spotkałem jeszcze tej maski w ofercie.

iuub.png

Opublikowano

Nie wiadomo mogą dać jutro albo wcale. Ja nigdy nie widziałem maski przeciwgazowej w ofertach dnia. Z broniami czekaj na oferty bo często są bardzo opłacalne.

Opublikowano

@TOP

Jeśli nie masz dobrych broni na Gunnera, to oczywiście je kupuj. Ja bym Ci radził jednak zakupić np. Plecodrapa/Wolfganga ( w wersji zwykłej ). Będziesz miał wiele Funds, za które kupisz sobie nawet klucze do skrzyń czy bandaże - taki kompromis :)

@2UP

Tak, jest w jednym z setów, wielokrotnie się pojawiał w DotD. Niestety, nie dają jej oddzielnie ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Mi chodzi o klimat z gry metro a tam są głównie takie właśnie nowoczesne bronie. Dzięki za radę, ale jeśli gra w pełni ma sprawiać mi przyjemność to muszę mieć to co lubię i oko musi się nacieszyć :). Tylko jeśli ktoś mógłby przybliżyć mi cenę tych Pkm-ów w ofercie dnia to będę wdzięczny. Jeśli chodzi o bandaże i toniki to nie przepadam za takimi rzeczami. Wiadomo kiedyś się muszą skończyć, a jak już się skończą to ciężko jest przyzwyczaić do gry bez nich.

iuub.png

Opublikowano

@UP

Trudno to przewidzieć xD Ale powiedzmy, że obniżka wynosi średnią w DotD, czyli te 70%. Wtedy kosztowałyby jakieś 2760 Funds ( 9200 *bo tyle kosztują razem* - 6440 *70% z ceny ogólnej* = 2760 ) :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

A ten nocny zestaw Nikolaja ładnie wygląda? Bo mi obrazków nie wczytuje.

Opublikowano

Nie zbyt. Jeszcze się spytam czy ta wyrzutnia co wygląda jak armata różni się między tą stylową za VP tylko szansą na krytyka i jeszcze jaki jest najsensowniejszy build na gunnera (proszę o build w takim wzorze):

2lvl-skill

4lvl-skill

6lvl-skill

8lvl-skill

10lvl-skill

Dziękuję :)

iuub.png

Opublikowano

@2Up

Nie rozumiem, o jaką ci chodzi ^^ O Przeciwlotniczą Strzałę Alberta ??? :D

2lvl - FF

4lvl - LEG IT

6lvl - LEG IT

8lvl - LEG IT

10lvl - FF

Podawać dalej czy nie ? xD

BFH Polska ;)

Opublikowano

Uber Panzer Pięść Fausta czy coś takiego, myślisz, że zamiast IEG lepiej jest dać w FF?

Ponieważ mam takie rozstawienie na 10 LVL - 1Keg, 3 leg it, 1IEG, a jak widzę filmiki z BFH to nikt IEG nie używa. Tak samo mam z beczką słabo mi idzie z kegzooką bo rzadko kiedy rzucę beczkę blisko wroga i czy ta taktyka i IEG nie są przestarzałe jak BB. Build możesz podać do 20 lvl.

iuub.png

Opublikowano

@UP

Myślę, że po nerfie IEG nie jest on tak dobry, nie przydaje się na niskich lvl'ach. Tak jak to powiedział Amcor - "IEG sux :)"

12lvl - FF

14lvl - LEG IT

16lvl - FF

18lvl - FF

20lvl - IEG

Ja zawsze go stosuje. Sam go opracowałem, dla moich potrzeb/stylu gry :D

@EDIT

Nie warto wydawać na to kasę. Różni się od zwykłej wyglądem, dźwiękiem oraz krytykiem (nie jest odczuwalne podczas gry). Lepiej kupić zwykłą - ewentualnie stylową za VP ;)

BFH Polska ;)

Opublikowano

Mi się w sumie czasem przydaje (jak walczę z czołgiem) to tarcza wytrzymuje jeden strzał, a IEG drugi chociaż zastanawia mnie działanie FF i dlatego myślę, że spróbuję bez IEG, a zamiast niego zainwestuje w FF.

iuub.png

Opublikowano

Weź ff,bo po tarczy odnowisz sobie hp. Ja na 15 mam 2hs,2keg,1ieg i 3ff.

Opublikowano

2-leg

4-ff

6-/ff

8-ff

10-ff

12-ff

14-ieg

16-keg

18-keg

20-ieg

22-ieg

24-leg

26-leg

28-leg

30-leg

Na 30 najlepiej miec: ff5, leg it 5,keg 2, ieg 3, TARCZA 1

Opublikowano

@UP

No tak. Dla mnie jednak, IEG nie jest potrzebny na wyższym poziomie niż 2, gdyż przydaje się podczas walki 1vs1 z Gunnerem, ewentualnie z czołgiem. Dlatego, będę używał (na 30 lvl'u, jeszcze go nie mam, jestem blisko ^^) : 5 FF, 5 LEG IT, 4 KEG, 1 HS oraz 1 IEG :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ieg na 1 kompletnie useless :\ Nie wciągnie nawet troop trapa, prędzej wybuchnie zadając Ci dmg. Siedząc w wiezyczce w czołgu nie wciągniesz tnt połozonego na jednej z gąsienic nawet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...