Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymagania

Marcin18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Właśnie dowiedziałem się ,że istnieje taka gra jak Combat Arms.

Lecz nie wiem jakie ma wymagania.

Mój sprzęt to 1,8ghz 512 ram 128mb (Wiem ,że lipa no ale cóż).

Jak myślicie czy pójdzie mi ona na moim gracie ??

Pozdrawiam Marcin18

Opublikowano

Pójdzie, ale będzie Ci się STRASZNIE długo ładować. Dokup sobie jeszcze 1gb ramu to będzie Ci śmigać

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Pójdzie, ale będzie Ci się STRASZNIE długo ładować. Dokup sobie jeszcze 1gb ramu to będzie Ci śmigać

Tak , nie wiem czy na karcie 128mb o.O będzie "śmigać" ;)

Opublikowano

Zamiast nowej karty graficznej na twoim miejscu kupilbym nowego pc. Na tych parametrach co ty masz karta moze nie wystarczyc masz malo Ghz, ale na najnizszej rozdzielczosci i wszystkim innym najnizszym bedzie Ci chodzic, ale moze sie troche przycinac. Popros rodzicow o nowego Pc może kupią Ci jak uzbierają kasy troszeczke. Ja tak zrobilem rok temu w wakacje tata powiedzial ze mi nie kupi bo sie budujemy, a pare dni przed gwiazdka pojechaismy di sklepu i kupilismy najlepszego Pc jaki tam byl. Wynioslo to moich rodzicow jakies 2300zl, a mam sprzet taki:2,33Ghz ddr2 czyli razem 4,66Ghz, 4 gb ram, karta graficzna juz teraz nie pamietam, ale okolo 512mb. Tylko minusem bylo to ze jest vista jako windows, ale to po gwarancji mozna wgrac winows 7 i bedzie chodzil jeszcze lepiej. Wiem co mowie bo mam 2 pc o takich samych parametrach co twoj i powiem ze jest juz niezaciekawy, no ale tak juz jest cos jest teraz the best, a za 4 lata juz do doopy.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Powinna Ci chodzić. Mam nie wiele lepszego kompa i nie narzekam - da się grać =)

Opublikowano

Zamiast nowej karty graficznej na twoim miejscu kupilbym nowego pc. Na tych parametrach co ty masz karta moze nie wystarczyc masz malo Ghz, ale na najnizszej rozdzielczosci i wszystkim innym najnizszym bedzie Ci chodzic, ale moze sie troche przycinac. Popros rodzicow o nowego Pc może kupią Ci jak uzbierają kasy troszeczke. Ja tak zrobilem rok temu w wakacje tata powiedzial ze mi nie kupi bo sie budujemy, a pare dni przed gwiazdka pojechaismy di sklepu i kupilismy najlepszego Pc jaki tam byl. Wynioslo to moich rodzicow jakies 2300zl, a mam sprzet taki:2,33Ghz ddr2 czyli razem 4,66Ghz, 4 gb ram, karta graficzna juz teraz nie pamietam, ale okolo 512mb. Tylko minusem bylo to ze jest vista jako windows, ale to po gwarancji mozna wgrac winows 7 i bedzie chodzil jeszcze lepiej. Wiem co mowie bo mam 2 pc o takich samych parametrach co twoj i powiem ze jest juz niezaciekawy, no ale tak juz jest cos jest teraz the best, a za 4 lata juz do doopy.

Ja tak myśle ze w czerwcu dopiero dostane bo się też budujemy i w maju ma byc caly dom skonczony.

Moze wtedy dostane. =)

Mam problem gdy włączam gre to ma error o treści: "Can not connect to the server. Please try again or visit http://combatarms.nexoneu.com

Error Code= -2, 10060"

O co tu chodzi?

Opublikowano

Ja tak myśle ze w czerwcu dopiero dostane bo się też budujemy i w maju ma byc caly dom skonczony.

Moze wtedy dostane. =)

Mam problem gdy włączam gre to ma error o treści: "Can not connect to the server. Please try again or visit http://combatarms.nexoneu.com

Error Code= -2, 10060"

O co tu chodzi?

Powiem Ci że grałem dziś rano tak o godzienie 9.00 i mi Combat chodził, a teraz wchodzę to mam ten sam błąd. Jak ktoś wie od czego to zależy to niech napisze dam 5.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Powiem Ci że grałem dziś rano tak o godzienie 9.00 i mi Combat chodził, a teraz wchodzę to mam ten sam błąd. Jak ktoś wie od czego to zależy to niech napisze dam 5.

INSPEKCJA ... PLANOWANE ZAKOŃCZENIE: 13:15 - 13:20

WIĘCEJ NA : http://combatarms.nexoneu.com/

EDIT: SERWERY DZIAŁAJĄ MOŻNA HACKOWAĆ xD

Opublikowano

INSPEKCJA ... PLANOWANE ZAKOŃCZENIE: 13:15 - 13:20

WIĘCEJ NA : http://combatarms.nexoneu.com/

EDIT: SERWERY DZIAŁAJĄ MOŻNA HACKOWAĆ xD

No i na taka odpowiedz czekalem. Dzieki. Mysle ze mozna chyba zamknac temat. Prosze o zamkniecie.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Jeszcze napisze jednego posta.

Gierka Chodzi super fajnie tylko strasznie długo mnie łączy na mapkę czasem jest tak że jak mnie łączy to się juz runda skończy :(.

Poradzicie jakoś co zrobić żeby szybciej chodził?

A i nie piszcie dokup sobie 1gb ram-u bo na pewno nikt mi nie kupi :(

Opublikowano

Jeszcze napisze jednego posta.

Gierka Chodzi super fajnie tylko strasznie długo mnie łączy na mapkę czasem jest tak że jak mnie łączy to się juz runda skończy :(.

Poradzicie jakoś co zrobić żeby szybciej chodził?

A i nie piszcie dokup sobie 1gb ram-u bo na pewno nikt mi nie kupi :(

Niestety ... ale to jest jedyne wyjście =(