Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[współpraca] Pijaczek / szukam pomocnika.

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym reaktywować pijaczka ze względu na jego dużą popularność i do tego potrzebowałbym kogoś kto pomoże mi z przerobieniem bota, oraz wprowadzi kilka innowacji, osoba ta powinna wiedzieć co chce dodać oraz dobrze znać autoita. ważny także jest kontakt. swoje propozycje pisać tutaj w temacie.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Chciałbym reaktywować pijaczka ze względu na jego dużą popularność i do tego potrzebowałbym kogoś kto pomoże mi z przerobieniem bota, oraz wprowadzi kilka innowacji, osoba ta powinna wiedzieć co chce dodać oraz dobrze znać autoita. ważny także jest kontakt. swoje propozycje pisać tutaj w temacie.

moge tylko podpowiedzec ze warto go polaczyc z "flashacking project ' w jeden dzien razem z twoim v1 v2 jestes w stanie wbic 50 60 lvl niestety twoj bot za szybko lapie ryby z tym botem i zalicza co 2 rybke :) w razie co pw

Opublikowano

już to zrobiłem

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

wlasnie przylukalem :) sry

ale tam kazda wersja dziala poprawnie kazda jest z nim kompatybilna

tylko kazda za szybko wciska esc niestety ;/ i zalicza co 2 rbke przynajmniej ja tak mam z 1 2 2,1 3 i innymi wersjami

Opublikowano

kolega wyżej dobrze gada, polać mu ^^

a co do bota hmmm przydała by się w nim opcja "zatrzymaj" a nie odrazu wyłącz, o ile się nie mylę opcja ta istnieje w wersji 3 ale za to nie istnieje w tej wersji kompatybilnej z flashackiem ;]

pozdrawiam !

;)

Opublikowano

Nic lepszego og flashacking bota nie stworzysz, tak mi sie wydaje. Wystarczy byle jaki bot na lets fish + flashacking i włala. Po 2 bys musial dobrze ogarniac, nie wiem w czym jest napisana ta gra, C# czy c++ czy java, by wykrzystac kod / bledy ktory / ktore sa w grze do zhackowania tej gry. Nic lepszego nie stworzysz jak zrobiles ostatnia wersje, moze nie lepszego, a bardziej dokladnego i szybszego.

Opublikowano

w flashu jest ja się nie bawi w flasha niestety, bot ktory jest teraz jest dokładny i szybki, co do pauzy to zrobię za sek.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Teraz po wyjsciu tego flashacka, gdzie jeszcze go dales na tym forum, to nie wiem czy twoj bot po reaktywacji bedzie dalej tak slawny jak tamten, szczerze to watpie :D. No chyba, ze usuniesz tamten tut a zrobisz ze swoim botem dokladniejszym i szybszym.

Opublikowano

Teraz po wyjsciu tego flashacka, gdzie jeszcze go dales na tym forum, to nie wiem czy twoj bot po reaktywacji bedzie dalej tak slawny jak tamten, szczerze to watpie :D. No chyba, ze usuniesz tamten tut a zrobisz ze swoim botem dokladniejszym i szybszym.

ten tut co dałem oraz bot ostatni to jest mojego autorstwa (a flashack-a wykorzystuję do lepszego działania)

a ja polecatm to:

http://www.elitepvpers.com/forum/facebook/2615861-lets-fish-ultimate-hack-update-24-05-2013-a.html

i bota:

Rybaczek 1.0

tez dobrz lopwi, szybko i efektywnie ;) wiec nie wiem czy oplaca sie pisac nowego bota, ale życzę powodzenia :P

na tej samej zasadzie działa flashack tylko bez zbędnego pieprzenia się

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

ten tut co dałem oraz bot ostatni to jest mojego autorstwa (a flashack-a wykorzystuję do lepszego działania)

Twoj bot jest wymagany tylko dlatego, ze nie trzeba siedziec przy kompie, bo przy samym flashacku trzeba klikac spacje. Wiec nie wiem, co ty chcesz tu ulepszac :D. Obojetnie ktora wersje sie uzyje i tak bedzie dzialac, ja uzywam Twojego v2.1.1 i tez dziala :D

Opublikowano

Twoj bot jest wymagany tylko dlatego, ze nie trzeba siedziec przy kompie, bo przy samym flashacku trzeba klikac spacje. Wiec nie wiem, co ty chcesz tu ulepszac :D. Obojetnie ktora wersje sie uzyje i tak bedzie dzialac, ja uzywam Twojego v2.1.1 i tez dziala :D

działać będzie ale po co ;p skoro można zrobić to lepiej i wydajniej (np. przy zminimalizowanej przeglądarce)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

działać będzie ale po co ;p skoro można zrobić to lepiej i wydajniej (np. przy zminimalizowanej przeglądarce)

Nooo i to mialem nadzieje, ze napiszesz :D. Sam szukalem na wieeeeeelu forach polskich i angielskich jak zrobic by bot dzialal na zminimalizowanej przegladarce, ale moje poszukiwania byly bezskuteczne. Moze zaprzyjaznij sie z Phoenix_PL, moderator dzialu AutoIT :D, a ze ty juz jakos ogarniasz AutoIT'a wiec on napewno Cie naprowadzi jak to zrobic :D. Pisz temat w tamtym dziale.

A tutaj jak pisalem to nawet nie chcieli mi pomoc -.-

Opublikowano

juz zrobione czytaj posta :
http://www.mpcforum.pl/topic/954813-release-pijaczek-mega-v/

wersja po chroma i fb (fb niekoniecznie bo juz zmienilem to ale po chroma dalej) warto zapoznac sie z filmikami (najlepiej tym 1)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...