Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft kupno z kontagier.pl

EDSSONxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostajesz gifcode (koda) który dostajesz przez email . Instukcja
Zarejestruj sie na minecraft.net (twoja nazwa bedzie taka jak na minecraft.net)
Potem nie wiem gdzie znajdz na youtube gdzie wpisac gifcode

Proszę o zdjęcie trochę % Staram się :)

Opublikowano

@up

taa mc za 139.99zl, powodzenia jak normalnie kosztuje 80zl

Do czemu dales mu like?

Ludzie czy naprawde czytac nie potraficie? Wy mu piszecie ze polecacie a on sie pyta o zupelnie co innego...

Topic

Kupujesz giftcode placisz wysylaja Ci gifta na maila

Robisz konto na minecraft.net (zreszta nie wiem jak to juz jest, obecnie jest ta migracja kont Minecraft na servery Mojang) nick jaki uzyjesz do rejestracji bedzie twoi nickiem w grze

Przechodzisz do zakladki "Profile" i w rubryce 'GiftCode' piszesz swego giftcoda :P

1378238828-U336505.png
Opublikowano

1. Rejestrujesz konto na minecraft.net , Pamiętaj o tym, żeby nie dac sobie loginu w stylu Karolek2512512512 , gdyz nazwa jest wyswietlana rowniez w grze, na czacie na serwerach multiplayer.

2. Zakupujesz kod do gry na stronie. Jest to bezpieczne, kontagier nie oszukuja.

3. Wchodzisz na : minecraft,net - Logujesz się - Klikasz Profile, zjezdzasz na sam dol, . Masz tam reedem gift code. klikasz to . Po kliknieciu na napis Mojang .... przenosi cie na glowna strone mojangu. logujesz się, i w miejscu minecraft, czy cos w tym stylu, masz opcje gift code.

4. UWAGA: jezeli zakladales konto wczesniej, nalezy kliknac Migrate Mojang account w zakladce profile.

Dziekuje i pozdrawiam : NavendoPL

1385975953-U914647.png

Opublikowano

nie radze kupowac z innych stron niz minecraft.net

| 50 | 75 |  100  | 125 | 150  | 175 | 200 | 225 | 250 | więcej nawet nie licze xD |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...