Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pokład mojo

edziufredziuheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo z kotła aruby juz nie ma pokładu mojo a co do przedłuzenia to musisz mapy robić

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

Gerlat jak niema jak wczoraj typek odemnie z bractwa trafil 2xpoklad vodoo nawet screena mi wkleijl :)

bo z kotła aruby juz nie ma pokładu mojo a co do przedłuzenia to musisz mapy robić

a mapy to chodzi Ci o raka pewnie tylko ze raka to sie taaaaaaaak dlugo robi i jeszcze nie wiadomo nigdy co wpadnie ;/

Opublikowano

szkoda tylko ze na 7 dni ;(, po za tym z tego co slyszalem na ts to najlepiej oplaca się wrzucać coś kolo 9 rano ja wrzucilem o 11, a jak wrzucalem o 20 to nawet mi pergaminy nie wypadały tylko niewolnicy i inne śmiecie

Opublikowano

mi się wydaje że nie ma reguły kiedy się wrzuca mojo ale to co up napisał to może być prawda .

1000542_488527844557457_1771921595_n.jpg

Opublikowano

No znam takie przypadki ze niektórzy trafiają regularnie , np: w sobote co tydzień . Niektórzy zas na farcie jadą i wrzucają po 6 i mają .

Nazbierałem kilkanaście tysięcy mojo i na dniach będe wrzucał to sie pochwale czy coś trafie . :D

Opublikowano

ze skrypta chyba...kilkaset dziennie wpadnie na serverze gdzie malo osób gra

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...