Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] opinia lulu

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja u niej lubie praktycznie wszystko. Ochronke ktora jeszcze zwieksza nam dmg przez pix'a :), slow, spolimorfowanie, op ulti dzieki ktoremu mozna uratowac sojusznika, zwiekszenie ap i predkosci ruchu przez w. Ogolem jak dla mnie jest w top 5 supportow :).

sstwc.jpg

Opublikowano

Ja u niej lubie praktycznie wszystko. Ochronke ktora jeszcze zwieksza nam dmg przez pix'a :), slow, spolimorfowanie, op ulti dzieki ktoremu mozna uratowac sojusznika, zwiekszenie ap i predkosci ruchu przez w. Ogolem jak dla mnie jest w top 5 supportow :).

Wszystko pięknie, ale przydałby sie mały zwykły (nie ulti) heal :D Warto zauważyć ze HP z ulta dodaje sie w 100% przy ignite :D takze fajny bajer do ratunku dupy

Opublikowano

najlepszy support ever :D

Ma wszystko czego można zapragnąć na supporta

Oczywiście Ci jej nie oopiszę bo jej nie mam ale bardzo lubię z nią grać na lini , jeszcze jak jest ogarnięta uff ( GG EASY ) ;D

Pro harras + slow + speed + dobry ult + zamienia w coś tam xD

M%C3%B6nastic_eune_64_1_logo.png

Opublikowano

Fajny support, dobry harras na linii, w midzie dobre rzucone Ulti na jakiegoś Olafa, Trynde czy Riven to już jest po ich carrych jak dobrego coveru nie mają :P

Opublikowano

bardzo dobry support, niestety ostatnio zwiększyli jej koszty many, co ogranicza jej harras i możliwość wspomagania sojusznika.

- tarcza

- przyśpieszenie

- harras (co prawda teraz jest dość słaby, bo szybko tracimy manę)

- podrzucenie

- zwiększenie hp

- spowolnienie

- silance (jeszcze jaki fajny ten silance :P zmiana w wiewiórkę :D)

Opublikowano

Wszystko pięknie, ale przydałby sie mały zwykły (nie ulti) heal :D Warto zauważyć ze HP z ulta dodaje sie w 100% przy ignite :D takze fajny bajer do ratunku dupy

Czemu miałby się nie dodawać? :>

To jest bonus do hp, nie żadne leczenie.

@Top

Top 3 supp atm.

Strasznie mocne mechanizmy do deffowania carry.

652601399840421198520.png

Opublikowano

według mnie w early z itemkami/runami/masterkami na supporta ma większy dmg niż adc ...

podchodzisz do ich carry, zamienia Cie w wiewiórkę, i zadaje 150 dmg z tego "q" + 100 dmg z aa (+ ich carry) = firstblood, double kill

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...