Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Blokada możliwości tworzenia tematód do X postów.

Fli_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy nie można zablokować nowym użytkownikom tworzenia tematów? Non stop tylko reklamy jakichś undergroundowych for (?) raz to nawet tu naspamił jakiś bot reklamujący chińską stronę z odzieżą... Mamy wystarczająco dużo użytkowników, aby tematy mogły powstawać a nowi użytkownicy nie-wkur*iające-boty mogli w sensowny i nieszkodliwy sposób nabić granicę postów, od której mogliby tworzyć nowe tematy. Kiedyś to było chyba w AutoIT (może i nadal jest, ja nie wiem) i było dobrze...

Komfort przeglądania MPC wzrósłby, gdyby udało się wywalić stąd te wszystkie spamiące o jakże profesjonalnych i popularnych forach (2 użytkowników on-line w godzinach szczytu po miesiącu od reklamowania...) czyż nie?

Granica postów nie musi być wysoka, moderatorzy zauważyliby bota próbującego na chama wbić te posty i zbanowali zanim zaraził by forum syfilisem. Jedyny problem to reklama w poście ale to jest równie wykrywalne co w tematach a mniej boli oczy niż temat o nazwie "Prosze o pomoc w dobraniu czegoś tam" czy "Jak dojść do tajemnej cukierniczki" a w środku jebany banner ...

Sorki za wulgaryzmy ale ja cierpię na chorobę zwaną brakiem kultury, % ostrzeżeń nie są nań lekarstwem...

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Bez sensu... i tak będą dodawać reklamy w postach, a mi wygodniej jest wywalić cały temat do kosza niż post. ;x Poza tym jeszcze bardziej wnerwiające byłoby to, gdyby rzeczywiście chcieli na chama nabić sobie tę granicę i zaspamowali masę tematów tym. I weź później cokolwiek znajdź. :)

Opublikowano

Ok, więc wrzućmy to do Kosza.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ktoś ma problem z grą. Znajduję w google mpc, zakłada konto, chce opisać swój problem i bach - nie można utworzyć tematu bo nie masz X postów.

Nie

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...