Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samoistnie wyłączanie się WarRocka ! help

ave1pdg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu przechodzę do sedna sprawy, chodzi o to , że gram, gram nagle - jeb czarny obraz i wywala do pulpitu doprowadza mnie już to do białej gorączki, bo w połowie gry mnie wypieprza i nie mogę nabić tych kretyńskich literek. Komp mam świeżo po formacie, nie mam antywirusa, podczas grania mam włączonych tylko 15 procesów, więc nie wiem o co chodzi. Przeczytałem już kilka tematów na ten temat i zdania są podzielone w tej sprawie i nie wiele odwołuje się do tego aby problem tkwił z mojej winy. Więc pytam was co może być problemem? czy wam też zdarza się takie coś, czy może ja coś źle robię? Pomóżcie

Opublikowano

Mi też się tak czasami zdarza i nie moge tych literek nabić :/

Spróbuj reinstal mi pomaga.

Hmm, ale warrocka świeżo co zainstalowałem parę dni temu, a komp czysty bo po formacie. Może nexon coś spieprzył przy ostatnim patchu? Tak mi się wydaję, że to ich wina dlatego coś tak crashuje graczy.

Opublikowano

Było już to pytanie na forum nexona i powiedzieli, że postarają się to naprawić

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

z mojej strony dodam ze raz dziennie tak wlasnie mi sie dzieje... jesli masz win7 uruchamiaj wr jako administrator mi to pomaga..

zaden reintal wr nie pomoze bo jako taki blad nie wyskakuje ze masz problem z jakims plikiem.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Podobno błąd został już naprawiony w dzisiejszym update :) Tak samo jak inne np. kliknięcie Enter w lobby powodowało wywalenie do pulpitu.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dodam, że to jest prawda

[Weekly Patch] 29th May 2013 - Patch Update

Date: 29.05.2013View: 1017
Troopers,
Here is what happened during today's maintenance
1. Item Shop Update
The Red Package and the Sniper Package are back in our Item Shop.
2. Bug Fixes
The Enter Button Bug in the Lobby was fixed.
If you press the Enter Button now it takes you to your selected game room without game crashing.
3. Dishonor List
As every week a number of users have been banned during Live Service and by our HackShield Logs.
That is it Troopers,
Watch out for next week , where we will offer cool events for the War Rock Anniversary.
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...