Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobic gdy

rumek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mialem misje aby wydropic lekarstwo i zaniesc je do bea-ko zeby sporzacil cos tam dla zdrajcy balso lecz gdy ide do m2 i nad nim swieci sie strzalka zeby oddac lek nie ma takiej opcji do wyboru a w eq tez nic nie mam zadnego lekarstwa nie wiem czy mialem za duzo miejsca w eq i wypadlo czy poprostu nic nie powinienem miec.W kazdym razie nie wiem teraz co zrobic.Wie ktos jak mozna to zadanie ukonczyc oprucz kupna bo tego nikt nie ma raczej

Opublikowano

Zbugowala sie misja .

Napisz do supportu i bd gites.

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

Tak wydropilem

Dokladnie to mi pisze tak na zwoju misji:

Zanies lekarstwo do Balso gdy na to klikne pojawia sie wiadomosc:

Bea-Go przyzadzil lekarstwo z ziola z trudnych malp.Potrafi ono uleczyc wiele chorob,Zanies je do zdrajcy balso w sasiedniej wiosce.

Opublikowano

Mialem misje aby wydropic lekarstwo i zaniesc je do bea-ko zeby sporzacil cos tam dla zdrajcy balso lecz gdy ide do m2 i nad nim swieci sie strzalka zeby oddac lek nie ma takiej opcji do wyboru a w eq tez nic nie mam zadnego lekarstwa nie wiem czy mialem za duzo miejsca w eq i wypadlo czy poprostu nic nie powinienem miec.W kazdym razie nie wiem teraz co zrobic.Wie ktos jak mozna to zadanie ukonczyc oprucz kupna bo tego nikt nie ma raczej

Dokladnie to mi pisze tak na zwoju misji:

Zanies lekarstwo do Balso gdy na to klikne pojawia sie wiadomosc:

Bea-Go przyzadzil lekarstwo z ziola z trudnych malp.Potrafi ono uleczyc wiele chorob,Zanies je do zdrajcy balso w sasiedniej wiosce.

Miales zaniesc do beak go, chociaz w spisie misji nie pisze nic o tym. Idz na shoan i drop jesio raz jezeli nie masz tego itemu, ewentualnie kup i zanies do tego balso, a nie gdzies latasz do beak.. I teraz jak patrze tez, nie jestem pewien czy o tym samym piszemy.. Ostatnio robilem qesty bo do 54lvla nie robilem wcale qestow w mt, ale tego qesta zbytnio nie p amietam, wiec Ci zbytnio nie pomoge.. Sprobuj jedynie dropnac jesio raz to lekarstwo, lub po prostu kup i zanies do baslo.

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...