Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Wrota ;)

loveme ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest teraz taki bug (ja go mam przynajmniej) we wrotach jak mnie biły krychy małe to jebnąłem kamikadze i sobie w kółku stanąłem xD za dużo mi walnąły nie zdążyłem odlecieć i padłem, po czym wlatuje do wrót a tu nowa fala tamta cała zrobiona i dostałem za to urkę itp xD Dobry bug straciłem życie ale wszystkie małe krychy sie zrobiły xD i jakiś bug mi się zrobił na osiągnięcia z 15 osiągnięć mi wbiło jak biłem next fale xD

Opublikowano

Jaki bug, no po prostu kami walneło po twoim deadzie, a bug jest jedynie taki że dopisało ci nagrode później, ale często tak jest.

7yo9.png

Opublikowano

Jest teraz taki bug (ja go mam przynajmniej) we wrotach jak mnie biły krychy małe to jebnąłem kamikadze i sobie w kółku stanąłem xD za dużo mi walnąły nie zdążyłem odlecieć i padłem, po czym wlatuje do wrót a tu nowa fala tamta cała zrobiona i dostałem za to urkę itp xD Dobry bug straciłem życie ale wszystkie małe krychy sie zrobiły xD i jakiś bug mi się zrobił na osiągnięcia z 15 osiągnięć mi wbiło jak biłem next fale xD

Taki bug już kiedys był ale go naprawiono, niestety nie mam jak sprawdzić więc nie potwierdzę ale jesli to prawda to zajefajnie :)

@UP.

Bug jest taki że po powrocie do danej fali alienków nie było nagrodę dostał i mógł przejsć do kolejnej fali :) przydatne do omijania sibelonów lub dk

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Taki bug już kiedys był ale go naprawiono, niestety nie mam jak sprawdzić więc nie potwierdzę ale jesli to prawda to zajefajnie :)

@UP.

Bug jest taki że po powrocie do danej fali alienków nie było nagrodę dostał i mógł przejsć do kolejnej fali :) przydatne do omijania sibelonów lub dk

raczej to jest tak jak wacus mowi...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

raczej to jest tak jak wacus mowi...

Napisał że uderzył kamikaze przed padnięciem , nie po padnięciu

gdy wrócił do wrót alienki się nie pojawiły, fala zaliczona urka zgarnięta mógł przejsć do kolejnej.

Taki bug już kiedys był wiem na czym on polegał i jak działa, jesli znowu on jest to bardzo się cieszę :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Tak, taki bug był już sam go używałem do multum wrót na np dk w gammie, widocznie znów zaczął działać ; )

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Piszecie, że działa a nikt nie sprawdzał ... Sprawdziłem na sibelonitkach w gamme. Zebrałem wszystkie w grupe stanąłem na środku, puscilem kamikadze i peklem. Nastepnie wskoczyłem w gamme, a tam dalej były sibelonitki. Nic nie dostałem URI, ani niczego. BUG nie działa... Kiedyś działał (z rok temu), ale wczoraj patrzyłem i nie działa.

Opublikowano

Piszecie, że działa a nikt nie sprawdzał ... Sprawdziłem na sibelonitkach w gamme. Zebrałem wszystkie w grupe stanąłem na środku, puscilem kamikadze i peklem. Nastepnie wskoczyłem w gamme, a tam dalej były sibelonitki. Nic nie dostałem URI, ani niczego. BUG nie działa... Kiedyś działał (z rok temu), ale wczoraj patrzyłem i nie działa.

Możliwe że kamikadze za słabe bo w gammie sibelonitki są mocne

Opublikowano

Możliwe że kamikadze za słabe bo w gammie sibelonitki są mocne

To nie ma żadnego znaczenia, wystarczyło uderzyć tylko raz kamykiem i paść. Proszę o przetestowanie buga jedną osobę i jeśli się nie potwierdzi temat zamknę

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

To nie ma żadnego znaczenia, wystarczyło uderzyć tylko raz kamykiem i paść. Proszę o przetestowanie buga jedną osobę i jeśli się nie potwierdzi temat zamknę

Tak jak wcześniej pisałem. Testowałem wczoraj w gammie i BUG nie działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...