Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdynia - Technikum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Więc i na mnie przyszła pora, czas się z gimnazjum pożegnać ;d
i dziś szukam technikum o kierunku informatycznym (Html i css, hardware)
ogólnie mam spore talenty "ala złota rączka"
przedwczoraj ustawiałem zapłon w samochodzie i chodzi lepiej niż na rysunku ;d
pali mniej, odpala na dotyk. ale dość...
zmieniłem temat...

więc jak kto z gdynii i ogarnia tam technika, być może uczęszcza. poproszę o jakieś namiary
niestety moja średnia raczej mi nie pozwoli na uczęszczanie na super technika (3.0 to max) tak wiem zlałem to ale przez cały czas byłem i jestem dalego myślami od nauki, albowiem w głowie siedzi mi niewiasta :D
dość pisania wiecej tematycznie :D
narazie zastanawiam się nad chłodniczakiem w gdyni, i elektryk w wejherowie :D (czytaj ZSP 2 W Weju)
ma ktoś coś wiecej, oczywiście zabezpieczam tyły i zapiszę się na elektryka samochodowego w jakieś zawodówce ;d

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Jeśli upierasz się koniecznie przy Gdyni to nie polecam chłodniczaka, chyba że masz zamiar spędzić 4 lata z samymi facetami praktycznie, plus do tego poziom podobno też nie najlepszy.

Otworzyli w Gdyni jakieś nowe technikum (TEB Edukacja - technikum Gdynia), byłem na dniach otwartych, szkoła mieści sie w zwykłym budynku mieszkalnym i została przerobiona, mnie osobiście się nie podobało i nawet papierów nie zostawiłem. Jedyny plus to chyba tylko to, że mozna wychodzić no i centrum miasta.

Osobiście złożyłem papiery do elektryka, szkoła to lider w powiecie. Zdawalność matur bardzo wysoka, poziom również dobry, możliwość ukończenia wielu kursów i uprawnień, ale z Twoimi wynikami może być ciężko. :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

wiesz myślę że jak wyjdę z gimnazjum i zacznę się skupiać nie na dziewczynie, z którą i tak raczejj nic nie będzie :< to wyniki się podniosą. powiem tyle. łeb mam tylko do infy ;p
języka programowania uczę się dzień by ogarną go na tyle żeby zdobyć jakieś miejsce w konkursie :D

a chemii uczę się 3 tydzień i potrafię tyle że COOH to grupa funkcyjna? kwasów karboksylowych xD
ale jak jakiś nauczyciel mi udowodni że bez matmy infa się nie uda to spk. fizyka już teraz widzę xD (przykładem jest MOJANG, pała z fizy jak nic xD dwa bloki które spadają ) hehe
co więcej. język obcy, to już wiem że bez tego ani rusz. robię proste szablony www na zamówienie. dogagać się z kimś z za granicy... łoo K***a tyle powiem :D
postaram sie wyrobić te przedmioty co mogę na wyższe oceny. tyb bardziej że u wielu nauczycieli jestem podpierany, pomagałem im przy obczajaniu komputera, jak wchodził E dziennik więc kto wie czy średnia nie wskoczy ale... wiem jedno z matmą napewno nie wyjdę ponda 2 chyba że cudem dostanę 6 za aktywność i poprawię sprawdzian na 3 xD to 3 będzie... cóż czyli chłodniczak to wybór ostateczny jednak?
wiesz. z góry dzięki za zainteresowanie. jutro pojadę złożyć papiery (bo mogę do ile chcę szkół ) do weja też złożę. zobaczę też co z tym "TEB" i oczywiście czekam na więcej opcji!
//lajk za pomoc :D

Opublikowano

Witam.

Więc i na mnie przyszła pora, czas się z gimnazjum pożegnać ;d

i dziś szukam technikum o kierunku informatycznym (Html i css, hardware)

ogólnie mam spore talenty "ala złota rączka"

przedwczoraj ustawiałem zapłon w samochodzie i chodzi lepiej niż na rysunku ;d

pali mniej, odpala na dotyk. ale dość...

zmieniłem temat...

więc jak kto z gdynii i ogarnia tam technika, być może uczęszcza. poproszę o jakieś namiary

niestety moja średnia raczej mi nie pozwoli na uczęszczanie na super technika (3.0 to max) tak wiem zlałem to ale przez cały czas byłem i jestem dalego myślami od nauki, albowiem w głowie siedzi mi niewiasta :D

dość pisania wiecej tematycznie :D

narazie zastanawiam się nad chłodniczakiem w gdyni, i elektryk w wejherowie :D (czytaj ZSP 2 W Weju)

ma ktoś coś wiecej, oczywiście zabezpieczam tyły i zapiszę się na elektryka samochodowego w jakieś zawodówce ;d

Powiem Ci, że jeśli chcesz się iść do technikum DOBRZE NAUCZYĆ informatyki (programowanie), to nie licz na to. Nauczysz się w 1 dzień języka programowania? Nie sądzę.

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

w jeden podstawy czemu nie? nie mówie tu o ... nie wiem grach czy profesjonalnych programach. ale w 2 dni turbo pascala ogarnęłem na tyle że zaczęło mi to całkiem nieźle wychodzić. na obecny stan tego co mam umieć po ukończeniu technikuj informatycznego to zostaje mi tylko c++
html umiem, hardware na pamięć, komputery naprawiam na codzień. cofać się tylko w matmie muszę, zaległości z Szkoły Podstawowej :D

Opublikowano

pol. 2 /3 (zalezy czy będzie miałąa dobry humor i mnie odpyta ;p)
matma 2
fizyka 4 (też się nie wysilałem, i wiem że elekrtyka prąd też tyka :D)
angielski (nie wiem nie wpisała ocen w edziennnik ale coś koło 2-3 z bardziej na 3 ;p
infa 5 (nic nie robienie ;p)

Opublikowano

Też jestem z Gdynii i polecam ci chłodniczaka :) Mój kumpel tam chodzi, i mówi że jest tam wysoki poziom. Ale idzie się wszystkiego spokojnie nauczyć bo nauczyciele są spoko.

Opublikowano

w jeden podstawy czemu nie? nie mówie tu o ... nie wiem grach czy profesjonalnych programach. ale w 2 dni turbo pascala ogarnęłem na tyle że zaczęło mi to całkiem nieźle wychodzić. na obecny stan tego co mam umieć po ukończeniu technikuj informatycznego to zostaje mi tylko c++

html umiem, hardware na pamięć, komputery naprawiam na codzień. cofać się tylko w matmie muszę, zaległości z Szkoły Podstawowej :D

Kpisz? W ciągu 2 dni nauczyłeś się 'dobrze ogarniać' Pascala? Tak? Co takiego napisałeś? Html go nic, najprostszy język skryptowy, więc szczycić się nie masz czym. A jeśli nie potrafisz matematyki/angielskiego, to nie bierz się za to. J. angielski jest używany w praktycznie każdej dokumentacji, bez znajomości sobie nie poradzisz. Matematyka to klucz, wyraża w pewien sposób inteligencję człowieka, więc jak widzę- bystrzakiem nie jesteś.

Opublikowano

Mniejsza nie każe wam wierzyć w to co piszę. czekam na propozycje szkół. a posty nie na temat repuje.

Kpisz? W ciągu 2 dni nauczyłeś się 'dobrze ogarniać' Pascala? Tak? Co takiego napisałeś? Html go nic, najprostszy język skryptowy, więc szczycić się nie masz czym. A jeśli nie potrafisz matematyki/angielskiego, to nie bierz się za to. J. angielski jest używany w praktycznie każdej dokumentacji, bez znajomości sobie nie poradzisz. Matematyka to klucz, wyraża w pewien sposób inteligencję człowieka, więc jak widzę- bystrzakiem nie jesteś.

Widać że Metin :D

2 dni, na nauczenie się wprowadzania zmiennych, pisania program; nazwa
itp. + skomplikować to w turbo pascalu, ew. jakiś generatorek mini, wyświetlanie daty, ustawianie wpisywania pola (writeln) itp. nie mówię tu w żadnym wypadku o shellu (srodowisku graficznym)
polski język ogarniam, moim żadnym wytłumaczeniem jest tylko to że mam 3D i nie zwracam uwagi na mniejsze czy większe błędy w pisowni...

html byś się zdziwił że taki "łatwy" na obecny HTML5 i CSS3 standard dość wysoki. a dobrze wykonana grafika i szablon dość drogo schodzą.
chciałbym przyszłościowo coś w php, lub iść w stronę c++ lub VB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...