Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]Survival/Frakcje/Działki

XBunHeDX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nazwa.png
BigWorld

ip.png
s3.pac-craft.pl

typ.png
Survival/Frakcje/Dzialki

sloty.png
30

potwory.png
Tak

zwierzeta.png
Tak

pvp.png
Tak

premium.png
Nie

nether.png
Tak

wl.png
Nie

ekipa.png
BunHeD [HeadAdmin]Serenti [Technik]maciekmer [Technik]Corrion]

Opublikowano

Serdecznie zapraszam znam Head adminów więc nie będziecie narzekać na nudę :P

Oczywiście ts3 obowiązkowy do dobrej zabawy.

Każdy wafel za dobre powaflowanie dostaje 10 diaxów ode mnie :D

Opublikowano

Ja rownież polecam.Ten serwer ma tyle zalet.

JEsli chcesz ise pozbyc eq podejdz do adma i odczekaj chwile kox jalbka i miecz SHARP V fire II z GM pomoga ci sie pozbyc eq w minute.

Administracja daje power oczywiscie na co mam dowód i za 5 minut dam edycje z nim.

Administrator tepa sie do graczy i ich zabija.Skarga Na TS konczy sie banem na TSa.Innymi slowy samowolka na serwie. Jesli chcecie lepszy serwer kliknijcie temat nizej.Nie ważne jaki.I tak traficie na lepszy.

PS do administracji.Ladny mieliscie domek.Tyle ze creeperki tam zamieszkały.NIe spodobal sie:).Dzięki za itemy PZDR Haxy.

20130605101404.png

Tutaj jest pokazana ladna gildia jak to power dostala powera.JEst do teraz

Moge wiecej wstawić jak coś.Polecam serwa:)

http://imageshack.us/photo/my-images/812/20130605152153.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/198/20130605152037.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/839/20130605151926.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/829/20130605151510.png/

mca.png
Opublikowano

Ja rownież polecam.Ten serwer ma tyle zalet.

JEsli chcesz ise pozbyc eq podejdz do adma i odczekaj chwile kox jalbka i miecz SHARP V fire II z GM pomoga ci sie pozbyc eq w minute.

Administracja daje power oczywiscie na co mam dowód i za 5 minut dam edycje z nim.

Administrator tepa sie do graczy i ich zabija.Skarga Na TS konczy sie banem na TSa.Innymi slowy samowolka na serwie. Jesli chcecie lepszy serwer kliknijcie temat nizej.Nie ważne jaki.I tak traficie na lepszy.

PS do administracji.Ladny mieliscie domek.Tyle ze creeperki tam zamieszkały.NIe spodobal sie:).Dzięki za itemy PZDR Haxy.

20130605101404.png

Tutaj jest pokazana ladna gildia jak to power dostala powera.JEst do teraz

Bedzie wiecej,caly czas robię na serwie.

Gildia należy do administratora

Opublikowano

Co z tego, że gildia należy do administratora? To znaczy, że administratora nie da się pokonać. Admin oczywiście na eq z op, protection IV, sharp V. I w cholerę powera, przez co nie da się jej claimować. Chyba ktoś tu sobie chce podbić samoocenę.

Opublikowano

Do administratora nalezy huragany czy jakos tak.Na pierwszym SS widac ta gildie.Właśnie za to dostaliśmy disbanda.Za zniszczenie:).

Nie pamietasz?Byles przy tym jak to dostaliśmy disbanada za zniszczenie zgodne z regulaminem.Zaraz nie ma regulaminu:O

edit

NIe gildie a góre tej gildii.Gildie na rei minimap widac.

mca.png
Opublikowano

To zapraszam do zobaczenia nastepnych SS.Jak to admin obraza wlasnych graczy.Sklep jest nie dopracowany.I załatwiłem kolegów co znowu ci spawna zalali lawa:)

Moge tak w nieskonczonosc

NAwet jesli to gildia adminow to taki np cornic czy jakos tak bierze miecz sharp V fire II i zabija kazdego.Dodam ze ma kox jablka z GM

mca.png
Opublikowano

To zapraszam do zobaczenia nastepnych SS.Jak to admin obraza wlasnych graczy.Sklep jest nie dopracowany.I załatwiłem kolegów co znowu ci spawna zalali lawa:)

Moge tak w nieskonczonosc

NAwet jesli to gildia adminow to taki np cornic czy jakos tak bierze miecz sharp V fire II i zabija kazdego.Dodam ze ma kox jablka z GM

Nie ma kox jablek ktorych nie da sie normalnie zrobic bo są jablka z samorodków złota i bloków złota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...