Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy opyla sie kupic za 25zl serwer 10 slot na craft czy lepiej za 15 ownserver tyle samo slot. Drugie pytanie dot. shopa na csrv czy mozna z niego zarobione pieniadze wyplacic na swoje konto w banku?

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Co do pierwszego pytania to lepiej na craftserve ;p (więcej cennego ramu ;)).

Co do drugiego to nie jestem pewien ale raczej nie można jej wypłacać :(

Opublikowano

Ja ci polecam Disconnect.pl

Dobra maszyna. Tanio. Super itemshop. Harmonogram zadań. Szybki support.

Niczego nie ukrywają jest możliwy kontakt telefoniczny i darmowe testowanie serwerów.

Opublikowano

Ja ci polecam Disconnect.pl

Dobra maszyna. Tanio. Super itemshop. Harmonogram zadań. Szybki support.

Niczego nie ukrywają jest możliwy kontakt telefoniczny i darmowe testowanie serwerów.

Wszystkie zalety które wyżej napisałeś posiada ponad połowa firm na rynku

<FAIL>

Opublikowano

1.Lepiej kupić na CraftServe.pl

2.Nie, niestety się nieda

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Wszystkie zalety które wyżej napisałeś posiada ponad połowa firm na rynku

<FAIL>

Panie masterdul`u ponad połowa ale nie wszystkie. Dlatego zapewne Joda o tym wspomniał. Kontakt telefoniczny w dzisiejszych czasach z administracją to podstawa.

Opublikowano

Panie masterdul`u ponad połowa ale nie wszystkie. Dlatego zapewne Joda o tym wspomniał. Kontakt telefoniczny w dzisiejszych czasach z administracją to podstawa.

Rzeczywiście ktoś będzie rozmawiał przez telefon jak dodać plugin.

Kontakt telefoniczny nie jest potrzebny. Chyba, że ciągle w firmie padają serwery i klient musi dzwonić. Wtedy się przydają.

Opublikowano

No coz... Podajecie mi fiber, dis a mi chodzilo tylko o craft lub own

Tak jak już wcześniej napisałem:Craftserve lepszy bo kupując wooda dostaniesz więcej ramu niż na serwie z ownserve ;)

Opublikowano

Rzeczywiście ktoś będzie rozmawiał przez telefon jak dodać plugin.

Kontakt telefoniczny nie jest potrzebny. Chyba, że ciągle w firmie padają serwery i klient musi dzwonić. Wtedy się przydają.

Kontakt telefoniczny daje więcej możliwości kontaktu gdy np: padnie www, serwery czy dedyk. Dlaczego hostingi z kilkuletnim stażem oferują taki kontakt? Według Pana tylko dlatego, że ich usługi często padają? :) Kontakt telefoniczny to nie tylko awarie, ale również zapytania ofertowe, czy w sprawie współpracy. :)

Opublikowano

Żaden hosting nie jest lepszy niż Sored.pl

Ale ma 2 takie cechy, dla jednych + dla drugich -

Do zakupu servera otrzymujesz również team speak 3 i stronę servera. Nie da się kupić servera bez ts i strony, jak ktoś nie potrzebuje dla tego to jest -.

Ale może być to + bo jeśli nie masz to nie musisz sobie zawracać głowy :)

Tyle, że ten hosting nie jest na zabawę w serverek, który upadnie po 2 miesiącach. Tu się otwiera poważne servery :)

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...