Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie całkowita instalacja z dysku.

ReVoxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiadam problem taki, że instalacja z dysku MW2 jest niepełna tzn.Są mapy ale np bibliotek i innych duperelek nie ma.Próbowałem 10 razy reinstalować ale to też nic nie dawało.Dodatkowym bonusem jest to, że gdy płyta odpali się z AutoRun to pisze, że moge grać, odinstalować lub Zainstalować ponownie.Wyinstalowanie nic nie daje a Ponowna instalacja dodaje tylko mapy i nic poza tym.Próbowałem aktualizować na steamie to wszystkie pliki się usunęły.Gra oryginalna.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witaj,

Mialem ten sam problem ale rozwiązanie jest bardzo łatwe, otóż :

1. Odinstaluj grę, nastepnie ja ponownie zainstaluj.

2. Gdy skończy się instalować to odznacz "uruchom teraz" (nie wiem czy to tak dokładnie pisało)

3. Odpal instalację z płyty i po krótkim czasie wyłącz instalacje

4. Zrestartuje steam.

5. gotowe :)

Myślę, że będzie działać.

Opublikowano

Jak to rozwiąże przyczynę braku plików?

Steam po prostu tak ma, raz instaluje wszystkie pliki raz nie. U ciebie jak i u mnie akurat nie chce wszystkiego instalować.

Steam podczas aktualizacji je pobierze?Na razie instaluje i postępuje według instrukcji :)

Steam pobierze tylko resztę plików, jakieś aktualizacje, które ważą jakieś 500 mb.

Opublikowano

Ja mam na to sposób. Poprostu Steam nie widzi zainstalowanej gry. Wtedy wrzucacie płytkę wysakuje wam okienko i klikacie Uruchom grę

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

To co ja napisałem powinno w 99% działać, dlaczego w 99%? bo nie wiem jak to jest u innych :D A jak już powiedziałem wcześniej, steam pobierze tylko aktualizację.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomysł MasterMierzeja okazał się trafny i gra zaczęła się pobierać od 70%, dzięki czemu teraz mogę sobie zagrać.Dziękuje za pomoc.Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...