Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Chy chcecie nową stronę www z silnikami Plemion+tutami do nich

Bartekst222

Czy chcecie żebym takie coś zrobił?  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie ?ebym takie co? zrobi??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem tak, żeby zrobić stronę z informacjami o silniku plemion, gdzie było by:

-Możliwość pobrania

-Tutoriale

-Płatne rozszerzenia do silników(I ode mnie, i jak wy chcecie to też moglibyście dawać)

-Możliwość tworzenia Kont

-System Supportu byłby wbudowany z silnika(Ogółem jego szata graficzna była by wykorzystana na stronie, lecz z małymi modyfikacjimi)

-Możliwość dodania swoich reklam(Wyświetlane w stopce na każdej stronie)

-Gracze mogliby udostępniać swoje silniki, jeśli silnik byłby popularny dostawał by się na główną listę(Wyjątek stanowi silnik Sir Rolanda, on zawsze będzie na głównej)

I wiele wiele więcej!

Tylko nie jestem pewien, czy robić takie coś czy nie.

Jak chcecie taką stronę, to głosujcie w ankiecie na TAK.

Jeśli wystartuje to szukam również 1-2 adminów kojarzących PHP,HTML / CSS,JS

Szukam również jakiegoś darmowego Hostingu na taki projekt, więc jak znacie to pisać.NIE CHCĘ CBA ANI UGU!

Nowicjusz
Opublikowano

No ja się zgłaszam na Admina :D znam w miarę wszystko i jestem na tak :P

i jak coś to ja mam dobry hosting do testów w ostateczności VPS :D

Opublikowano

Zapał tylko na początku a jestem ciekawy co będzie dalej ;)

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Jeśli będziecie potrzebowali osób do pomocy (chyba że jeszcze nie znalazłeś) - to możesz napisać do mnie.

Znam bardzo dobrze PHP, CSS, HTML oraz MySQL - JS się jeszcze uczę :P

@DOWN

Hosting OK, ale jak ma się swoją domenę, bo "icm.waw.pl" jest ch**** :C

Opublikowano

A tak z ciekawości - szukasz webmasterów - a ty co będziesz robił poza wyznaczaniem zadań?

W profilu jest napisane, że masz 12 lat, więc nie jestem pewien czy znasz chociaż HTML, a zrobienie takiej strony również nie sądzę aby było darmowe ;)

Opublikowano
tolvat weź sobie zobacz moje tematy.

Stworzyłem 2 wersje silnika plemion... mając 11/12 lat.Prowadziłem 2 serwery plemion, mam w tym doświadczenie.

Może nie jestem jakimś Wielkim Mistrzem PHP i HTML, ale znam na tyle dobrze że sobie poradzę.

Opublikowano

Robotek Dziękuję za Hosting.

I jeszcze jedno, ma ktoś silnik 7.3 bo ja kopi nie miałem a przeinstalowałem Windowsa:(

No a 9 zł za swój silnik płacił nie będę.

Opublikowano

Dobra, mam silnik 7.3 i już trochę zrobiłem, tylko jeszcze dużo zostało do zrobienia.

Serwis ukaże się przed końcem roku szkolnego

Opublikowano

Ostatnio nie miałem neta, ale już zaczynam kontynuować projekt. W tym czasie zacząłem robić silnik v7.4, pierwsze sc pojawioą się na stronie:

www.plemiona-silnik.fwl.pl

(Sry że rejestracja nie działa, naprawię to)

Teraz możecie tylko stronę główną podziwiać:), ja zajmę się naprawą rejestracji, zrobieniem strony z Tutami, kontami itp...

Uwaga!Aktualnie to jest BETA, jak dotąd to tylko... jeden silnik!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...