Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Opłaca się grać?

Geshu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się grać! Gra świetna, dużo polaków gra! Fakt gra jest postawiona bardziej na zarobek ale da się osiągnąć wszystko nie wydawając ani jednej złotówki ale trzeba się namęczyć, Ale naprawdę warto. MM i kamienie prawdy ładnie lecą w katakumbach a jeśli chodzi o kamienie szlachetne to bossy ale i z moobów także. Często są fajne eventy więc starczy uczestniczyc w eventach zdobyć coś ciekawego i można osiągnąc cel bez marnowania PLN.

Poszukuję Polaków do wspólnej gry w Dragon Pals na serwerze s106 Europe. Chętnie udzielę pomocy w grze i udzielę kilka porad.

Opublikowano

Szczerze to jarałem się na tą grę na początku i wbiłem w kilka dni 25 lvl . potem wymęczyłem jakoś do 28 , a teraz wchodzę tylko żeby misje dzienną zrobić i nie stracić ciągu nagród ;D Da się grac bez wydawania pieniędzy ale schodzi nieco Dłuuuuużej jeśli chcesz osiągnąć coś naprawdę konkretnego.

Opublikowano

Szczerze to jarałem się na tą grę na początku i wbiłem w kilka dni 25 lvl . potem wymęczyłem jakoś do 28 , a teraz wchodzę tylko żeby misje dzienną zrobić i nie stracić ciągu nagród ;D Da się grac bez wydawania pieniędzy ale schodzi nieco Dłuuuuużej jeśli chcesz osiągnąć coś naprawdę konkretnego.

Jeśli masz 28 poziom możesz smiało expić na sigi jeżeli wiesz gdzie on jest. Dużo lvl chodzi tam: 30, 31, 32 +. Jak do twojego lvl to najlepiej 4 osoby dobierz sobie tak w granicy od 30 do 32 lvl max i lvl będzie Ci ładnie leciał. Ja dziś od 35 do 36 wbijałem około 1 h ale grupa była nie zgrana więc trzeba było innej szukac ale myślę, że do tego 30 lvl bardzo szybko wbijesz. Ale aby najwiekszy lvl w Twojej grupie nie miał wyższego lvl niż 4 lvl od twojego. A jeśli chodzi o dzienne to tylko wiedza się opłaca:).

Poszukuję Polaków do wspólnej gry w Dragon Pals na serwerze s106 Europe. Chętnie udzielę pomocy w grze i udzielę kilka porad.

Opublikowano

na sigim mozna prawie do 40 lvla expic nie jest moze to jakis mega exp ani potem mega drop ale naprawde sie oplaca wbic 36-37 lvl na nim a potem wykonczyc lvle misjami

Co do dziennych na ta chwile nie ma nic innego niz wiedza ... itemki latwo sie crafci i dropi a kasy nie trzeba az tyle jeżeli gra się w grupie.

76561198013232167.png

Opublikowano

40 lvl nie opłaca się od razu wbijać bo jak przyjdzie wam iść na arene to nie będziecie mieli szans, no chyba że traficie na jakiegoś idiote (bez obrazy) co grać nie umie. Najlepiej wbić sobie 20, 25 lub niszy, chodzić na arene i zdobywać znaczki i wbijać punkty w poważanie.

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poczatek gry jak zwykle obiecujacy. Pozniej to juz tylko droga przez meke z makabryczna iloscia dedow. Chyba ze ktos ma duza kabze by doladowac konto bonusami. Skok na kase w DS jest az nadto widoczny.

Opublikowano

Według mnie, opłaca się zagrać od nowa. Racja gra jest w większości zrobiona pod kasę, ale jeżeli trochę pograsz też możesz nabić dobre itemy:)

Polecam, naprawdę super się gra:)

Pozdrawiam Dayder.

Opublikowano

To zalezy od Ciebie:), jak chce Ci się expić to możesz zaczynać. Dużo Polaków gra więc jest z kim chodzić na bossy i Q. Ale czasem wolę z ruskimi lub z kimś innym chodzi bo niktórzy Polacy to są chamscy i nie ogarnięci.

Opublikowano

Heh ja mimo iż ruski znam dość przyzwoicie w tej grze mnie ta ich "cyrylica" wnerwia lecz jeżeli chodzi o ich grę to ogarniają trzeba przyznać ...

co do twojego pytania hmm myślę że warto zwłaszcza jeżeli do tego 26 lvla tam nie użyłeś MM ... 26 lvl to kwestia 2-3 dni więc dużo to nie jest a na grimmagu może gra mniej osób lecz sporo polaków co na 40lvlu się przydaje

76561198013232167.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Oczywiście, że tak, to, że za lepsze itemy musisz wywalać kasę, nie ma tu nic do rzeczy, liczy się rozgrywka i wytrwałość.

Z dobrą ekipą zadania wykonujesz szybko, a arenę zostaw sobie na deser. :D

1378222534-U1001550.jpg

It hurts so good.

Opublikowano

Nie zgodze sie z up2 .... jezeli ktos ma setnika i ma srednie itemki a jak ktos ma doswiadczonego rekruta i najlepsze itemki i tak wygra setnik moj kolego ...

Niestety ranga pvp tutaj daje OGROMNA przewage !!! i jeżeli od 1 lvla nie bijesz areny to na 40 lvlu nie masz co wchodzic nawet do walki.

A co do ladowania kasy na ta gre to tak jak powiedziałem na ta chwile mam maga 44lvl zero ladowania złotówek a itemki prawie najlepsze brakuje mi tylko kilka kamyczkow, plecak na III cały odblokowany, Wystarczy chciec, samym marudzeniem nic nie zrobicie ...

Co do tematu tak oplaca sie grac jak na ta chwile jest to 2 w kolejnosci gra RPG przez przegladarke pierwsza to oczywiscie miasto pary, potem drakensang.

76561198013232167.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Heh ja mimo iż ruski znam dość przyzwoicie w tej grze mnie ta ich "cyrylica" wnerwia lecz jeżeli chodzi o ich grę to ogarniają trzeba przyznać ...

co do twojego pytania hmm myślę że warto zwłaszcza jeżeli do tego 26 lvla tam nie użyłeś MM ... 26 lvl to kwestia 2-3 dni więc dużo to nie jest a na grimmagu może gra mniej osób lecz sporo polaków co na 40lvlu się przydaje

Nasi koledzy zza wschodniej granicy wydają kupę kasy na DSO. Początki mają dobre, znaczki im łatwo wpadają bo mogą Sobie pozwolić na duże "zakupy" za MM. Jednak z czasem nasze umiejętności ich przerastają. Oni są mocni tylko na "młodych" level'ach. W starciu z NAMI nawet pomarańczowe eski im nie pomogą. Rosja to czołówka jeżeli chodzi o wydawanie pieniędzy na DSO.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...