Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ranga pod komendą?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

z tej strony Ja z kolejnym pytaniem dotyczącym pluginów pod serwer. Mianowicie: Czy istnieje plugin gdy nowa osoba na serwerze wisze /gracz to dostanie range? Zaplanowane mam że każda nowa oosoba będzie respić się w "lobby" i tam krótkie wyjaśnienia itp. Czy istnieje takie coś?

Opublikowano

Mozna cos takiego zrobic za pomocą :

MyCommand

Commander -> Ustawiasz komende i klikasz na przycisk, i jak gracz kliknie na ten przycisk to ustawia mu range

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

To to właśnie chyba tak zrobie, odrazu zadam drugie pytanie.

Czy da się na blok nadać warp? Tzn. że gdy wejde na blok to tepa mnie w miejsce warpu. W zasadzie jest to teleport.

Opublikowano

Na blok się nie da, ponieważ plugin nie "wyciągnie" że stanąłeś na blok, najwyżej na płytkę naciskową, to tak się da, lecz jest to ten sam plugin:

Tak.

Przykładowo plugin: ButtonWarp <- warp na przycisku. ;)

Lub stwórz portal, pluginem:

http://dev.bukkit.org/server-mods/warptastic/

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...