Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gunner Best Gun.

C4zZu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Od jakiegoś czasu gram w BFH no i miałem dosyć długą przerwę.Cały czas biegałem z Zwędzonym Uber Plecodrapem i z M249.I zastanawiam się czy jest coś lepszego.Nie chcę biegać z Super Szwajcarem bo dla mnie estetycznie wygląda prze komicznie :) Wiem,wiem to tylko estetyka,ale to też jest bardzo ważne.I jeszcze mam pytanie,czy opłaca się pakować w warsztat ? Sporo się zmieniło od mojego pobytu.Posiadam lvl 15.Nie wielki,ale sama postać jest dosyć dobrze wyposażona,jak na tamte czasy.Więc co poleciacie,w co inwestować ?

Opublikowano

Jeśli chodzi o wygląd tej broni to też jest moim zdaniem beznadziejny, a najlepszą bronią jest chyba laser tyle, że narazisz się na wyzwiska i kicki.

iuub.png

Opublikowano

Więc, to zależy, jak dla mnie nie ma dotychczasowych lepszych mg na bliski, no może wyjątek to laser, posiada bardzo szybką szybkostrzelność i przy FF na 5 się wymiata, niestety jest zakazany na niektórych serwach, czy opłaca się inwestować w warsztat, sam w sumie mało inwestowałem, najlepsze jak wiadomo są ulepszenia "złote", ja jeśli mam kupić ulepszenie to biorę dla snajpa, ponieważ jedno z nich dodaję 1 a drugie 2 więcej amunicji. To zależy od ciebie czy chcesz inwestować, ja osobiście polecam ulepszać bronię soldka i komandosa.

Pozdr

mhraed.png

Opublikowano

Widzę polecany jest laser,ale skoro mam się tak narażać to odpada :)

Trzeba szukać czegoś innego.Znaczy ja na muss nie szukam nowej broni,bo skoro Uber Plecodrap jest świetny to go zostawię,ale może jest coś lepszego.

Właśnie zapomniałem dodać o bazoce ;p Latam z "Pogromca Czołgów" może coś lepszego ? tongue.gif

Opublikowano

Widzę polecany jest laser,ale skoro mam się tak narażać to odpada :)

Trzeba szukać czegoś innego.Znaczy ja na muss nie szukam nowej broni,bo skoro Uber Plecodrap jest świetny to go zostawię,ale może jest coś lepszego.

Nie musisz się aż tak zrażać do Lasera, ja czasem na innej postaci z nim gram,czasami jak Admin jest w grze to wyrzuca,ale w większość to ludzie piszą "laser noob" i tyle :D, ale jeśli chodzi o uber plecodrapa nie ma lepszego MG na bliski dystans.

Pogromca czyli zwykły RPG spokojnie wystarcza, nie musisz nic zmieniać w EQ, wszystko jest ok. Dużo sie nie zmieniło :F

mhraed.png

Opublikowano

Ja kupiłem laser na promocji za 999 bf(polecam czekać na promocje) i ani razu nie wyleciałem z serv za laser.Do tego wygrałem tajemniczy znak ze skrzynek(za 1 razem) i jak dla mnie bomba.Czy warto inwestować w warsztat? Dla gunnera nie ma chyba to aż tak dużego znaczenia czy zainwestujesz w warsztat chociaż na w clawie wygrałem granatnik do lasera(posiada 3 naboje) i jest to jakaś przewaga ale czy ja wiem czy warto wydawać na to kupę kasy?Tak samo jak ammo do bazuki też się przyda ale to jakoś nie daje mega dużej przewagi.Jak Ci zostanie dużo bf albo masz dużo vp kup coś i może akurat wpadnie ammo do bazuki albo coś przydatnego

Opublikowano

Tak, gunner to taka postać na której warsztat daje sporą przewagę, może nie jest to mega przewaga ale te 3 kule w wyrzutni to jednak coś. Ja osobiście polecam warsztat na gunnerze (za VP) bo za funds się nie opłaca. Nie zrażaj się też od razu gdy dostaniesz 3 ulepszenia z 1 poziomem, bo to już uroki warsztatu.

iuub.png

Opublikowano

Nie zmieniaj setu, nie opłaca się. Masz bardzo dobry, po co wydawać Funds na inne bronie - lepiej wydać na strój czy bandaże (ewentualnie pozy). Co do warsztatu, nie przepadam za nim - tzn. nie kupuję niczego. Mam jakieś pojedyncze modyfikacje np. do RPG, ale z Daily Clawa ;)

Pozdrawiam, BFH Polska :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Aby nie zaczynać nowego tematu,napiszę tutaj.

Mógłbym coś zmienić w moim secie bo,strasznie mnie to kusi.

Ale nie wiem co :) Podoba mi się "Gen Zazdrości Demona Chaosu" + Do tego Niebieskie gacie.

Niestety nie ma tego w sklepach.I nie wiem co by w moim champie zmienić.

Proszę o to zdjęcie,niestety czarne bo tylko takie znalazłem(IS czasami craschuje rendery),a nie chce mi sie nowego mugshot'u robić.

http://imageshack.us/photo/my-images/69/mugshotha.png/

Opublikowano

Aby nie zaczynać nowego tematu,napiszę tutaj.

Mógłbym coś zmienić w moim secie bo,strasznie mnie to kusi.

Ale nie wiem co :) Podoba mi się "Gen Zazdrości Demona Chaosu" + Do tego Niebieskie gacie.

Niestety nie ma tego w sklepach.I nie wiem co by w moim champie zmienić.

Proszę o to zdjęcie,niestety czarne bo tylko takie znalazłem(IS czasami craschuje rendery),a nie chce mi sie nowego mugshot'u robić.

http://imageshack.us/photo/my-images/69/mugshotha.png/

Jest do tego oddzielny temat nazwany: Pochwal się swoim strojem czy jakoś tak i tam możesz się spytać co zmienić. Ja osobiście dodałbym mu jakąś białą bluzkę.

iuub.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...