Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi z clientem

marcin3122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, ogólnie rozchodzi się o to że laguje mi MU. Ścina się (nie chodzi płynnie lecz jakby z opóźnieniem), gdy ruszam myszką to ta leci w z powolnieniu... przestaje nią ruszać a ona krótki czas leci :D.

Szukam rozwiązania ale samemu widzę że sobie nie poradzę. zrobiłem format (reinstall visty) stery mam ok, tego jestem prawie pewien. O tuż zauważyłem w kt1 (zresztą wszędzie tak jest) że gdy włączę mapę (TAB) gra przyspiesza, podczas gdy mam włączoną mapę gra naprawdę fajnie wygląda, i gdyby tak normalnie chodziła było by świetnie, ale niestety chodzi tak tylko przy włączonej mapce... Chciałby ten efekt uzyskać podczas normalnej gry, pomoże ktoś?

Specyfikacja Laptopa : http://tech.money.pl/hi-tech/laptopy/hp-compaq-hp-530---gu334aa,notebook,2514.html (2gb ram mam)

Opublikowano

Bardzo słabe gpu. Wydaje mi się, że to wina sterowników, wbrew temu co mówisz.

Widywałem już ten problem i okazuje się, że niekoniecznie najnowsze dobrze radzą sobie z grą

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Zawsze powodem mogą być malware lub coś z kompem jak np syf albo fragmentacja.

ps jest taka opcja by jeden serwer mu żarł więcej gpu od innego na tej samej wersji?

tak w skrócie na serwerze którym gram aktualnie na lekkich plikach (pozbawionych efektów błyszczenia, icek bez mgły itd) żre w największym skoku więcej pamięci o chyba 40 od konkurencji na normalnych plikach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...